Γ.ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ: "...έκλεισε και ο δικός μου κύκλος στην αυτοδιοίκηση!""Χθες συνεδρίασε για τελευταία φορά το απερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και ταυτόχρονα έκλεισε και ο δικός μου κύκλος στην αυτοδιοίκηση! Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 1994 στην τότε Αιρετή Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λακωνίας και συνεχίστηκε το 2010 με την Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση !
Με μικρά διαλλείματα όλα αυτά τα χρόνια, ολοκληρώθηκε χθες αυτό το ωραίο ταξίδι! Ένα ταξίδι με προτάσεις και θέσεις, με συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις πολλές φορές και έντονες αλλά πάντα πολιτικές και κόσμιες, τιμήσαμε τη ψήφο των πολιτών που μας εμπιστεύτηκε την αντιπροσώπευση του στο Συλλογικό Όργανο !
Στην πολιτική πολλές φορές μπαίνεις απρόβλεπτα αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις και να επιλέγεις εσύ πότε θα πρέπει να αποχωρήσεις !
Να έρθουν οι επόμενοι να συνεχίσουν από εκεί που το αφήνεις !
Όπως τόνισα χθες από το βήμα , δεν θα χαθούμε ! Θα παρακολουθούμε τα τεκμαινόμενα και από τον αναντικατάστατο ρόλο του ενεργού πολίτη αλλά και του «ελεύθερου σκοπευτή» θα συμβάλουμε στην ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας!
Όσο και εάν αυτή η «κουτσουρεμένη και αποβουτυρομένη» Αυτοδιοίκηση από αρμοδιότητες υπάρχει, πάντα έχει κάτι να προσθέσει στο γίγνεσθαι του τόπου μας!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς με τους οποίους συνυπήρξαμε , συνεργαστήκαμε αλλά και συγκρουστήκαμε , αιρετούς και μη, σε αυτό το ταξίδι, τα παιδιά της Γραμματειακής υποστήριξης, ακόμη πιο πολύ όμως τους ανθρώπους της παράταξης μου το Γιώργο, τη Τζένη, το Τάσο, το Χρήστο, το Μιχάλη, τη Μαρία, τον άλλο Χρήστο που μοιραστήκαμε αυτή την ευθύνη με Περιφερειακή συνείδηση και το φτάσαμε στο τέρμα.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους επιγενόμενους και καλούς αγώνες!
Καλή χρονιά σε όλους !!!"


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ