Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στην WTM London 2023 το τριήμερο 6 με 8 ΝοεμβρίουΣτην έκθεση WTM London 2023 (World Travel Market London 2023), που έλαβε χώρα στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα – το τριήμερο από τις 6 ώς και τις 8 Νοεμβρίου-, μετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με μπουθ στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ.

Τον χώρο της Περιφέρειας, την οποία εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, συνδοευόμενη από υπηρεσιακά στελέχη, επισκέφθηκε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, με την οποία η αντιπεριφερειάρχης συζήτησε σχετικά με τις προοπτικές και τους διαθέσιμους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του καταδυτικού και του αναρριχητικού τουρισμού και την δημιουργία των σχετικών υποδομών.

Ακόμα, επισκέψεις πραγματοποίησαν ο γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, τουριστικοί πράκτορες, bloggers και δημοσιογράφοι Τουρισμού, oι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά με τις καμπάνιες προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θεματικές -μεταξύ άλλων- όπως τα Wine Tourism, Mani Sightseeing και Αncient Corinth archaeological sites, όπως και εκπρόσωποι από τις ΜΚΤ Greece και GTP (Greek Travel Pages).

Εξ άλλου, στο πλαίσιο του sustainability marathon που διοργάνωσε το γραφείο ΕΟΤ του Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας -που μέσω της πλατφόρμας ΤΤG απευθυνόταν σε επιλεγμένο κοινό τουριστικών πρακτόρων και media- η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Aννα Καλογεροπούλου παρουσίασε το Festival Peloponnese Food Stories (tasting sustainability in Peloponnese) το οποίο εμπεριείχε δράσεις βιωσιμότητας για zero waste food και zero kilometres σε ό,τι αφορά στα τοπικά προϊόντα και τις ενέργειες ώστε να καταλήγουν από το χωράφι κατ’ ευθείαν στους καταναλωτές.

Ακόμα, η αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε και σε gala dinner για τα greek travel awards που διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ και παρουσίασαν οι νικητές του BBC master 2019 Irini Tzotrzoglou και του Celebrity Masterchef 2016 Alexis Conran.


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE