“στα μέσα Δεκεμβρίου ξεκινά η Περιφέρεια την διαδικασία για την ΟΧΕ Ταϋγέτου”Στα μέσα του ερχόμενου Δεκεμβρίου ξεκινά η Περιφέρεια Πελοποννήσου την προσπάθεια για την διαμόρφωση της στρατηγικής ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις), αρχίζοντας από την ΟΧΕ Ταϋγέτου -που αφορά από κοινού τους Δήμους Καλαμάτας και Σπάρτης.


Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης, το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, στην Καλαμάτα.

Ο Π. Νίκας ανάφερε ειδικότερα ότι μεταξύ και 15 και 17 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται σύσκεψη στο Τουριστικό του Ταϋγέτου με στελέχη από τη Λακωνία και τη Μεσσηνία, μεταξύ των οποίων τους δημάρχους -υφιστάμενους και εκλεγμένους-, τον εκλεγμένο περιφερειάρχη, καθώς επίσης και παράγοντες από τα χωριά του Ταϋγέτου, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Στην εν λόγω σύσκεψη, συνέχισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, θα συζητηθεί το πλαίσιο των δράσεων -τόσο ως προς τα δημόσια έργα, όσο και ως προς την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα-, που προβλέπει η εν λόγω ΟΧΕ, ο προϋπολογισμός της οποίας φθάνει τα 40.000.000 ευρώ συνυπολογίζοντας την μόχλευση.

“Επιδιώκουμε να γίνει μια οργανωμένη προσπάθεια που θα αποδώσει καρπούς, οι αποφάσεις για την οποία σε στρατηγικό επίπεδο θα αφορούν βεβαίως στην Περιφέρεια” κατέληξε ο Π. Νίκας, παρατηρώντας ότι δυστυχώς όσον αφορά στην πιο πάνω περιοχή “για 30 χρόνια γίνονταν σχέδια επί χάρτου και οι όποιες μελέτες και προτάσεις έμεναν στα συρτάρια”.
Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ