ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙΣε νέα υποβολή Αναφοράς προέβη ο Νεοκλής Κρητικός, αυτήν τη φορά, προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κο. Κωστή Χατζηδάκη, Εθνικής Άμυνας κο. Νίκο Δένδια, Εσωτερικών κα. Νίκη Κεραμέως, και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κο. Άδωνι Γεωργιάδη, με θέμα το καθεστώς των εργαζομένων συνταξιούχων στρατιωτικών.

Ο κ. Κρητικός επεξηγεί: «Η νομοθετική πρωτοβουλία για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού-φορολογικού καθεστώτος των συνταξιούχων που εργάζονται, δε φαίνεται να λαμβάνει υπόψη της το γεγονός, ότι οι οριζόντιες ρυθμίσεις περί ολοσχερούς αναστολής της καταβολής των συνταξίμων αποδοχών στους συνταξιούχους που απασχολούνται σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, θέτουν σε δυσμενή θέση ομάδες συνταξιούχων, όπως αυτοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι συνταξιοδοτούνται υποχρεωτικά».

Συνεχίζοντας μάλιστα το σκεπτικό του, υπογραμμίζει τα ακόλουθα: «Κατ’ αποτέλεσμα, συνταξιούχος στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων που συνταξιοδοτείται υποχρεωτικά κατά τις τακτικές ετήσιες κρίσεις προτού συμπληρώσει το 62ο έτος της ηλικίας του, περιέρχεται στη δεινή θέση να αναστέλλεται καθ’ ολοκληρίαν η καταβολή της σύνταξής του, όταν αυτός απασχολείται σε φορέα της Γενικής Κυβέρνησης».

Ο κ. Κρητικός τονίζει, «πως πρόκειται για ένα σημαντικό ζήτημα, αφού οι συνταξιούχοι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων διαθέτουν αναγνωρισμένη διοικητική και διαχειριστική ικανότητα, το κύρος και τα προσόντα να συνεισφέρουν σε σημαντικό βαθμό στην επίτευξη των στόχων και την υλοποίηση των πολιτικών και έργων τόσο της Κεντρικής Διοίκησης, όσο και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των φορέων αυτών».


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE