Στο Υπ.Α.Α.Τ ο Κρητικός για τη χορήγηση διαπίστευσης στο Επιμελητηρίο Λακωνίας ως Φορέα Πιστοποίησης ΕλαιολάδουΕνισχυτική των προσπαθειών του Επιμελητηρίου Λακωνίας για την επίτευξη χορήγησης διαπίστευσης σε αυτό, ως Φορέα Πιστοποίησης Ελαιολάδου, υπήρξε η χθεσινή συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Η σύσκεψη ήλθε ως συνέχεια της Αναφοράς που ο κ. Κρητικός υπέβαλε προς τον κ. Αυγενάκη γι' αυτό ακριβώς το θέμα. Μαζί του ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ.κ. Γιάννης Παναρίτης και Κυριάκος Αλεξανδρόπουλος αντίστοιχα, ο Καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής Δημήτριος Στεφανίδης, ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Δ. Κωνσταντίνος Κούρταλης, ο Καθηγητής στο Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Προκόπης Μαγιάτης.

Αξιοσημείωτο, πως παρόλο που το Επιμελητήριο έχει προβεί σε όλες τις διορθώσεις που απαιτήθηκαν, δεν έχει μέχρι σήμερα παραλάβει την έγκριση από το Δ.Σ. του Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης).

«Η αξία της πιστοποίησης έγκειται στη συνολική αναβάθμιση του προϊόντος. Οι καταναλωτές θα δίνουν τα χρήματά τους για κάτι που έχει αξία, θα ξέρουν τί αγοράζουν», επισημαίνει ο κ. Κρητικός, ενώ συνεχίζει: «Το Ε.ΣΥ.Δ. θα ελέγχει ετησίως την πιστοποίηση και τη διαδικασία, τηρουμένων αυστηρών πρωτοκόλλων. Το Επιμελητήριο δίνει προστιθέμενη αξία στο ελαιόλαδο, με στόχο αυτή να περάσει στους παραγωγούς» αναφέρει και καταλήγει: «Το πρόγραμμα είναι εθελοντικό, με απώτερο στόχο την προώθηση μιας κουλτούρας ποιότητας και τη δημιουργία ενός ισχυρού, εθνικού brand».


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ