Στο Υπ.Α.Α.Τ ο Κρητικός για τη χορήγηση διαπίστευσης στο Επιμελητηρίο Λακωνίας ως Φορέα Πιστοποίησης ΕλαιολάδουΕνισχυτική των προσπαθειών του Επιμελητηρίου Λακωνίας για την επίτευξη χορήγησης διαπίστευσης σε αυτό, ως Φορέα Πιστοποίησης Ελαιολάδου, υπήρξε η χθεσινή συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Η σύσκεψη ήλθε ως συνέχεια της Αναφοράς που ο κ. Κρητικός υπέβαλε προς τον κ. Αυγενάκη γι' αυτό ακριβώς το θέμα. Μαζί του ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ.κ. Γιάννης Παναρίτης και Κυριάκος Αλεξανδρόπουλος αντίστοιχα, ο Καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής Δημήτριος Στεφανίδης, ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Δ. Κωνσταντίνος Κούρταλης, ο Καθηγητής στο Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Προκόπης Μαγιάτης.

Αξιοσημείωτο, πως παρόλο που το Επιμελητήριο έχει προβεί σε όλες τις διορθώσεις που απαιτήθηκαν, δεν έχει μέχρι σήμερα παραλάβει την έγκριση από το Δ.Σ. του Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης).

«Η αξία της πιστοποίησης έγκειται στη συνολική αναβάθμιση του προϊόντος. Οι καταναλωτές θα δίνουν τα χρήματά τους για κάτι που έχει αξία, θα ξέρουν τί αγοράζουν», επισημαίνει ο κ. Κρητικός, ενώ συνεχίζει: «Το Ε.ΣΥ.Δ. θα ελέγχει ετησίως την πιστοποίηση και τη διαδικασία, τηρουμένων αυστηρών πρωτοκόλλων. Το Επιμελητήριο δίνει προστιθέμενη αξία στο ελαιόλαδο, με στόχο αυτή να περάσει στους παραγωγούς» αναφέρει και καταλήγει: «Το πρόγραμμα είναι εθελοντικό, με απώτερο στόχο την προώθηση μιας κουλτούρας ποιότητας και τη δημιουργία ενός ισχυρού, εθνικού brand».


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE