"Η χώρα μας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα"Πέτρος Τατούλης στον Αntenna:

Απαντάμε στην τοξικότητα ξεκάθαρα: Η χώρα μας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Antenna και στη Μαρία Σαράφογλου παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ακομμάτιστη, ανεξάρτητη και πέρα από τα χρώματα με εμπειρία, ανανέωση αλλά και συγκεκριμένο κοστολογημένο σχέδιο. Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πείρα, η γνώση και το πρόγραμμά μας που είναι κοστολογημένο και με συγκεκριμένες προτεραιότητες για τα θέματα της Πελοποννήσου, ενώ σημαντικότατο στοιχείο είναι το ότι, χρόνια τώρα, είμαστε μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη. Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη Ελλάδα, των πολλών χρωμάτων. Όχι του ενός χρώματος. Απαντάμε στην τοξικότητα ξεκάθαρα: Η χώρα μας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα.

Η κεντρική κυβέρνηση δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός μίας χώρας και το υπουργικό συμβούλιο να παρεμβαίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να επιχειρούν να τη χειραγωγούν. Η χειραγώγηση της κοινωνίας δεν είναι δυνατή. Πάνω από 10 υπουργοί έχουν επισκεφτεί την Πελοπόννησο το τελευταίο διάστημα για να στηρίξουν τον υποψήφιό τους, όταν τον υπόλοιπο καιρό ήταν απόντες. Αυτό και μόνο δείχνει ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται στον κομματικό μικρόκοσμο.

Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι μία ισχυρή, ακομμάτιστη, ανεξάρτητη παράταξη

«Αντιτάσσουμε τη μεγάλη πείρα, τις γνώσεις μας, το συγκεκριμένο πρόγραμμά μας για τα θέματα της Πελοποννήσου. Είμαστε μία ανεξάρτητη παράταξη όπου το κάθε στέλεχος έχει τη δική του ιδεολογική προσέγγιση αλλά παραμένει ανεξάρτητη».

Συγκεκριμένο πρόγραμμα για τα στερεά απόβλητα, τους υδάτινους πόρους, τους αγρότες

«Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων προκειμένου να δώσουμε λύση στην Πελοπόννησο βρίσκεται εν εξελίξει και σύντομα ολοκληρώνεται πλήρως και θωρακίζει την Πελοπόννησο από τα προβλήματα που υπήρχαν στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

«Η άλλη προτεραιότητά μας είναι η διαχείριση των υδάτινων πόρων, που αποτελεί μία αυξανόμενη απειλή για τον πολίτη και την κοινωνία και την οικονομία. Έχουμε συγκεκριμένο κοστολογημένο πρόγραμμα, με ουσιαστική αναφορά του τι θα κερδίζουμε σε ετήσια βάση και με μικρά ανασχετικά φράγματα».

«Στο θέμα της αγροτικής οικονομίας και της αλιείας θέλουμε να μεγεθύνουμε την αγροτική οικονομία. Να μεγεθύνουμε το εύρος της, δίνοντας στροφή στην εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα τους επιδοτούμε με 20.000 ευρώ, προκειμένου να προωθούνται τα αγροτικά προϊόντα».

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ένα χρώμα, αλλά πολλά και ο καθένας λέει ελεύθερα τη γνώμη του

«Πιστεύουμε σε μία Ελλάδα των πολλών χρωμάτων και όχι του ενός χρώματος. Όταν όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ μιλάνε για τη μπλε χώρα, απαντάμε ότι η Περιφέρεια μας έχει όλα τα χρώματα εκτός κομματικών χρωμάτων».

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE