Γ.ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ: Ζούμε να δούμε πόσα "ανεμόπτερα" θα έχουν προσγειωθεί την Κυριακή το βράδυ!!!!!


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΥ
Σκόρπιες σκέψεις με αφορμή την κάλπη της Κυριακής .
1) Κορεσμός από οράματα και υποσχέσεις - γραμμάτια προφανώς ανεξόφλητα κάποιων υποψηφίων. Η υφαρπαγή της ψήφου ο μοναδικός και απώτερος στόχος ! Οι μαυρογυαλούροι εξακολουθούν και συνυπάρχουν στις μέρες μας , το ίδιο και οι κολαούζοι ! Συγνώμη παιδιά ζούμε το 2023 μη μας γυρίζετε στο παρελθόν ! Το πληρώσαμε αυτό !
2) Οι επικεφαλής αποτυχόντες υποψήφιοι δηλώνουν στήριξη σε κάποιον από τους μονομάχους της Κυριακής και καλούν στα πλαίσια του εταιρικού κοπαδισμού τα ζωντανά να επιλέξουν στρούγκα. Αυτό ειλικρινά δεν προσβάλει τους ψηφοφόρους κάθε παράταξης που καλούνται μέσω "αντιπροσώπου" να πορευτούν εκόντες άκοντες στο μαντρί ;
3) Απορώ με κάποιους φίλους- φίλους και αρωγούς και ενίοτε αγιογράφους που έχουν επιλέξει να στηρίξουν κάποιον μονομάχο ενώ γνωρίζουν την πορεία του, τη διαδρομή του , τα χαίρια του και τη πολιτεία του αν και γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι δεν κάνει ρε παιδιά για "τιμονιέρης" ! Σε σοβαρές κοινωνίες θα του είχαν "αφαιρέσει το δίπλωμα " λόγω προτέρου ............ βίου !!!
4) Ακόμη απορώ με φίλο θεσμικό εκπρόσωπο που γνωρίζει όπως και ο υποφαινόμενος το βίο .....τον αβίωτο που μαζί συνομολογούσαμε στο παρελθόν και κατευθύνει τα πρόβατα , νάτο πάλι το κοπάδι , που αλλού στο βούρκο !!! Τι να πω καλέ μου φίλε Ανδρέα ! Εκτροπές, επιστροφές, καταστροφές!
5) Οι επιλογές είναι τέσσερες στη Δημοκρατία μας είτε το θέλουμε είτε όχι : ή ένας εκ των δύο μονομάχων ή λευκό ή άκυρο ή αποχή !!! Είναι όλες τους ισοβαρείς , δυνατές, αξιοπρεπέστατες και στέλνουν μηνύματα ! Απολίτικη δεν είναι καμία επιλογή!
6) Το έχω ξαναπεί για το προεκλογικό χρήμα ! Πολύ δεν ρέει, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας ! Θα ελεγθούν αείποτε οι "τροφοδότες λογαριασμοί " ;
7 ) Η ανάσυρση από την κατάψυξη παρωχημένων ιδεών αναδιανομής προσδοκιών προκαλεί μόνον γέλιο ! Δεν πείθεται κανένας , ούτε από τα σποτάκια του σανού της πολιτικής χυλοποίησησης. Ζητείται σοβαρότητα! Φτηνιάρικες κενολογίες γαρ !
Και τέλος Ζούμε να δούμε πόσα " ανεμόπτερα" θα έχουν προσγειωθεί την Κυριακή το βράδυ !!!!!

Σχόλια

LAKONES.gr

e-info.gr

EBLOG..gr

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP