ΜΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ: "καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της Λακωνίας να στείλει το δικό του μήνυμα, γιατί με την απο...χή δεν έχει άπο...ψη!"Πάντως εγώ εγγυητής στην εξόφληση προσωπικών γραμμάτιων δεν μπαίνω! Τα κριτήριά μου ήταν και θα είναι πολιτικά!


Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους 3358 Λάκωνες συμπολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή Πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής του αξιόλογου Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κουτσούλη. Επίσης να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης, καθώς και στον ίδιο τον Δημήτρη Κουτσούλη που σήκωσε στις πλάτες του τα πιστεύω μας!

Η παράταξη Πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής υποστηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατέγραψε ποσοστό 6.87% στην Λακωνία. Ένα ποσοστό που απέχει μακράν από το 14.77% των εθνικών εκλογών. Το αποτέλεσμα αυτό δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ Λακωνίας είναι διαιρεμένο διαχρονικά και ένα τμήμα του δεν συντάσσεται με την πολιτική γραμμή του κόμματος.

Αυτό σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει την κεντρική πολιτική ηγεσία και να αναζητήσει λύσεις για σωστό σχεδιασμό (αριθμός ψήφων ή ποιοτικοί ψήφοι)! Θα πρέπει όλοι να αναρωτηθούν γιατί δεν πετύχαμε την εκλογή περιφερειακού συμβούλου στην Λακωνία, με την παράταξη που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ στις εθνικές εκλογές βγάλαμε έδρα. Κάποιοι φαίνεται σαν να συμμετείχαν σε πάρτυ μασκέ και δεν αγωνίστηκαν ενεργά και συλλογικά στον πολιτικό στίβο. Άλλοι πέτυχαν την εξαργύρωση γραμμάτιων και την αγορά πολιτικών οικοπέδων για ιδιοχρησία ...και προκάλεσαν την στρέβλωση του αποτελέσματος. Η κουβέντα για διαγραφή θα πρέπει να συμπεριλάβει και το ενδεχόμενο διαγραφής στρατηγών και όχι μόνο επιπόλαιων ή υποκινούμενων στρατιωτών.

Το να καλείς αρχικά το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει εσένα και στην συνέχεια να ξανακαλείς το ίδιο ΠΑΣΟΚ την άλλη Κυριακή για να ψηφίσει άλλον που δεν υποστηρίζεται επίσημα από την παράταξη ...και να εξοφλήσεις τα γραμμάτιά σου....ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ! Αυτή η πρακτική διχάζει ...και όχι εγώ!

Πάντως η καταγραφή του χαμηλού ποσοστού στην Λακωνία κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, τώρα μάλιστα που το ΠΑΣΟΚ έχει την ανάγκη της απόλυτης συσπείρωσης, προκειμένου να γίνει στο μέλλον κυβέρνηση. Το χαμηλό ποσοστό πρέπει να το χρεωθεί κάποιος ή κάποιοι πολιτικά!

Από την άλλη όμως το 6.87% δεν είναι λίγο, είναι μια σημαντική μερίδα ψηφοφόρων (το 46.51% του συνόλου) που αρκετοί από αυτούς θέλουν ένα διαφορετικό ΠΑΣΟΚ στην Λακωνία! Το 2019 το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στην Λακωνία στις περιφερειακές εκλογές ήταν 4.61%. Τώρα πήρε σχεδόν 1000 ψήφους παραπάνω. Συνεπώς υπήρξε άνοδος. Κάποιοι αναζητούν την ποιότητα! Αυτή είναι η ελπίδα που μπορεί να μεγαλώσει και να ενώσει δημοκρατικές φωνές και όχι φερέφωνα!

Με την ελπίδα αυτή καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της Λακωνίας να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής και να στείλει το δικό του μήνυμα, γιατί με την απο...χή δεν έχει άπο...ψη! Πάντως εγώ εγγυητής στην εξόφληση προσωπικών γραμμάτιων δεν μπαίνω! Τα κριτήριά μου είναι πολιτικά με γνώμονα την αξιολόγηση των επιλογών.

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ