ΕΚΤΟΣ Ο Γ.ΚΩΣΤΑΚΟΣ - ΕΝΤΟΣ Δ.Σ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗ "ΣΠΑΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ"


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Σήμερα, μετά την επίσημη έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών από το Πρωτοδικείο Σπάρτης, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους συμπολίτες μας που επέλεξαν να στηρίξουν το συνδυασμό μας Σπάρτη Μπροστά .

Προφανώς η πλειοψηφία του Δήμου μας δεν ήταν έτοιμη για τη γενναία αλλαγή πορείας που χρειάζεται η Σπάρτη για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ελπίζουμε πάντως για το καλύτερο, με τους δεδομένους συσχετισμούς στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως δημοτική παράταξη πλέον, θα στηρίξουμε το νέο Δήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο στο βαθμό που οι προτεραιότητές μας ταυτίζονται, ενώ θα κάνουμε καλόπιστη κριτική για όσα διαφωνούμε.

Η δημοτική παράταξη Σπάρτη Μπροστά θα έχει δύο μέλη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο: τη γιατρό και πανεπιστημιακή δάσκαλο Μαρία Τσιρώνη, η οποία καταλαμβάνει την έδρα μας στην Δημοτική Ενότητα Σπάρτης, κι εμένα ως επικεφαλής του συνδυασμού.

Σήμερα δήλωσα στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Σπάρτης ότι θα καταλάβω την έδρα της ιστορικής πρωτεύουσας του Δήμου μας , δηλαδή την έδρα που κερδίσαμε στην Δημοτική Ενότητα Μυστρά.

Λυπάμαι, διότι με τη ρύθμιση αυτή μένει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Κωστάκος, ο οποίος πλειοψήφησε μεταξύ των μελών του συνδυασμού μας που προέρχονται από τη Δημοτική Ενότητα Μυστρά.

Έχοντας πρόσφατα επιστρέψει στη Σπάρτη μετά από λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων και στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, ο Γιώργος Κωστάκος είναι μεγάλο κεφάλαιο για το Δήμο μας και αξίζει ευρύτερης αναγνώρισης. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αξιοποιηθεί η παρουσία και η διεθνής εμπειρία και δραστηριοποίησή του, στα πλαίσια του οράματος που μοιραζόμαστε για μια Σπάρτη που να στέκει στο ύψος των ιστορικών καταβολών της, ώστε να είναι ανθεκτική απέναντι στις προκλήσεις του σήμερα.

Το ίδιο θα επιδιώξουμε με όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου μας, που δεν εξελέγησαν, τα δυναμικά και αξιόλογα στελέχη μας, που προτίθενται να μοιραστούν μαζί μας την νέα αυτή εμπειρία της τοπικής διακυβέρνησης.

Αναστασία Κανελλοπούλου


Επικεφαλής του συνδυασμού ΣΠΑΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ