Περικλής Λαμπρινός, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Λακωνίας με την παράταξη ‘Πρώτα η Πελοπόννησος’ του Μανώλη Μάκαρη



Περικλής Λαμπρινός, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Λακωνίας με την παράταξη ‘Πρώτα η Πελοπόννησος’ του Μανώλη Μάκαρη.

Λάκαινες και Λάκωνες,


Είμαι ο Περικλής Λαμπρινός, γεννήθηκα στη Σπάρτη το 1992 και μεγάλωσα στο Δαφνί Λακωνίας. Είμαι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε) και τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση», του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, εργάζομαι σε οικογενειακή επιχείρηση με παραδοσιακά προϊόντα που διατηρούμε στην πόλη της Σπάρτης.

Από το Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2019, διετέλεσα συνεργάτης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη και από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι το Μάιο του 2023, επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη.

Από τον Μάρτιο του 2021 είμαι αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μεγάλη μου τιμή, χαρά και αίσθημα ευθύνης, αποδέχτηκα την πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Μανώλη Μάκαρη, να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος».

Ένα ωραίο ταξίδι ξεκινάει με διάθεση για προσφορά, αλληλεγγύη, εργατικότητα και συλλογική δουλειά.

Η ενασχόληση και η συμμετοχή στην πολιτική αποτελεί δύναμη για μια κοινωνία. Η νέα γενιά μπορεί χτυπήθηκε από την κρίση, αλλά σίγουρα δεν είναι «χαμένη» γενιά. Ανήκω σε αυτή τη γενιά που γνώρισε την αβεβαιότητα και πασχίζει να επιβιώσει στην Ελλάδα που αγαπά. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τον τόπο που μεγαλώσαμε, ζούμε και εργαζόμαστε.

Είναι η ώρα της ανατροπής των συστημάτων που οδήγησαν στα τεράστια προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να υπάρξει επιτέλους ένα σχέδιο για ένα βιώσιμο και αξιοπρεπές μέλλον στην Πελοπόννησο και την Λακωνία. Με ειλικρίνεια, αμεσότητα, διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα για ένα έργο ουσίας. Κυρίως με προοπτικές για εμάς τους νέους.

Η Πελοπόννησος πρέπει να γίνει πιο προσιτή στους πολίτες και τους επισκέπτες της, αναλαμβάνοντας το ρόλο που της αναλογεί σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με σαφές πρόγραμμα και θέσεις για θέματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής, στην υγεία, στις υποδομές, στην ασφάλεια, στην καθημερινότητα, στο δημόσιο χώρο, στις κοινωνικές υπηρεσίες. Για θέματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν, να βελτιωθούν, να επιλυθούν, πολλά εκ των οποίων «λιμνάζουν» χρόνια, προξενώντας στους πολίτες οργή κι απελπισία. Οι προκλήσεις της εποχής χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις και σοβαρό πολιτικό σχεδιασμό.

Η Περιφέρεια είναι η αρχή που σχεδιάζει, συντονίζει και υλοποιεί τους στόχους της ισόρροπης και δίκαιης οικονομικής ανάπτυξης, της περιβαλλοντικής προστασίας και της κοινωνικής ευημερίας. Ο οργανισμός που εγγυάται την ασφάλεια των κατοίκων, την ακεραιότητα της περιουσίας τους και τη διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος.

Για όλους αυτούς τους λόγους, στέκομαι με την υποψηφιότητα μου δίπλα στον Μανώλη Μάκαρη, που δίνει χώρο στους νέους και τους στηρίζει ενσωματώνοντας τις προτάσεις τους.

Επιλέγω τον Μανώλη Μάκαρη και αυτό ζητώ και από εσάς, διότι το ήθος του, η εργατικότητά του και η διορατικότητά του, τον καθιστούν την πλέον αξιόπιστη πρόταση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας και την αμέριστη στήριξή σας στον συνδυασμό «Πρώτα η Πελοπόννησος» για το κοινό καλό του τόπου μας, της Λακωνίας μας και της Πελοποννήσου.



Πορευόμαστε μαζί!

Γιατί η Λακωνία και η Πελοπόννησος ανήκουν σε εμάς και τις επόμενες γενιές.


Με εκτίμηση,

Περικλής Λαμπρινός

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ