ΤΟ ΚΕΕΜ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: "Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας."Μετά τη γκρίνια και την εσωστρέφεια που παρατηρείται στην πόλη μας τον τελευταίο καιρό, η επαναλειτουργία από τις 18 Σεπτεμβρίου μετά από 5,5 χρόνια του ΚΕΕΜ σαν Κέντρο Νεοσυλλέκτων και όχι μόνο, φέρνει πολλές προσδοκίες προς το καλύτερο για την πόλη και τον νομό γενικότερα.

Περίπου 1000 νέα παιδιά και 100 οικογένειες αξιωματικών θα σταθούν δίπλα μας προσφέροντάς μας τα νιάτα τους ,την ομορφιά τους, την γνώση τους, την κουλτούρα τους, ενισχύοντας οικονομικά εμπορικές επιχειρήσεις, καφέ-εστίαση, ξενοδοχεία, ταξί, λεωφορεία, προμηθευτές, ενοίκια και ότι έχει να κάνει με την οικονομία της πόλης είτε άμεσα είτε έμμεσα ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που στρατεύονται πιο πολλοί νέοι.

Πέρα από αυτό πρέπει να συνυπολογίσουμε και 2000 άτομα κατά την ορκομωσία , πολλοί εξ αυτών ποτέ δεν θα είχαν προορισμό την πόλη μας πράγμα που θα τους συμβεί και αν η εικόνα είναι καλή στα μάτια τους θα ξαναέρθουν.

Για τις απώλειες αυτών των χρόνων προσωπικά είχα αναφερθεί στην προσπάθειά μου τότε για να μην φύγει. Όποιος ανατρέξει σε δημοσίευμά μου τότε στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα στον Λακωνικό Τύπο που το είχε δημοσιεύσει ολόκληρο θα θυμηθεί τι έλεγα για την αποτυχία του εγχειρήματος της Διοίκησης του Στρατού η οποία επικαλείτο της μνημονικές πολιτικές εκείνης της εποχής στο βωμό της οικονομίας.

Τώρα ένα μεγάλο στοίχημα για την πόλη πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί.

Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας.

Όλοι έχουμε να κερδίσουμε.


- Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ –

ΦΛΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE