ΚYΛΑΚΟΣ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: Για μια δημοτική αρχή που θα παλεύει για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.



ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ

Για μια δημοτική αρχή που θα παλεύει για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Φίλες και Φίλοι

Στις εκλογές της 8η Οκτωβρίου σας καλούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά!

Με κριτήριο τον αγώνα για την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών της ζωής μας, με ευθύνη απέναντι στο μέλλον μας, ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα, που δυστυχώς διαμορφώνεται πιο δύσκολη για τη ζωή μας κάτω από τις αποφάσεις των κυβερνήσεων, της ΕΕ, τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Το επόμενο διάστημα η ακρίβεια θα συνεχίσει να κατατρώει το λαϊκό εισόδημα, η ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των αγροτοκτηνοτρόφων θα ενταθεί. Ήδη η κυβέρνηση νομοθέτησε την εργασία μέχρι τα 74, προχωρά στη νομοθέτηση του 16ωρου, ενώ πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και επαγγελματικής στέγης ήδη παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Σας καλούμε να σκεφτείτε ποιους θα έχετε στο πλάι σας στους αγώνες και τις αγωνίες σας.

Έχουμε όλες και όλοι ευθύνη να μεγαλώσουμε τα εμπόδια στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και στη δημοτική και περιφερειακή αρχή που βάζει πλάτη στην αντιλαϊκή πολιτική και κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο δύσκολη.

Το ζητούμενο των δημοτικών εκλογών είναι πόσο πιο ισχυρές θα βγουν οι δυνάμεις της εργατικής – λαϊκής αντίστασης και αντιπολίτευσης που εκφράζονται με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Κόντρα στις δυνάμεις που υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων στο δήμο μας και στην περιφέρεια, που στηρίζονται από τις δυνάμεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Να ενισχυθεί το ρεύμα αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής που προωθούν μαζί κυβερνήσεις, δήμος και περιφέρεια. Αυτό είναι το ζητούμενο και το κριτήριο ψήφου για τις δημοτικές εκλογές στον Ερώτα και τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο.

Ο νυν Δήμαρχος και ο υποψήφιος Δήμαρχος της μείζονος αντιπολίτευσης μάχονται για την Δημαρχιακή καρέκλα. Όποιος από αυτούς και να εκλεγεί θα υπηρετήσει τους «πετσοκομμένους» προϋπολογισμούς του Δήμου, την υποστελέχωση κ.α. και δεν θα βγάλει άχνα απέναντι σε αυτό το αντιλαϊκό κράτος που βλέπει τις ανάγκες μας σαν κόστος.

Τι έχει να περιμένει ο λαός του Δήμου Ευρώτα;

Πλέον έχεις πείρα. Θυμήσου ότι διαχρονικά:

Τα χωριά μας συνεχίζουν το δρόμο της εγκατάλειψης. Το επαρχιακό δίκτυο είναι απαρχαιωμένο και γεμάτο με οπτικές ίνες! Δεξαμενές και δίκτυο ύδρευσης είναι παρατημένα, αλλά ταυτόχρονα οι δημοτικές αρχές αυξάνουν τους λογαριασμούς και απαιτούν τις πληρωμές αυτών. Συγκοινωνία σε πολλά χωριά δεν υπάρχει καθημερινά, το λεωφορείο φτάνει 1-3 φορές την εβδομάδα.


Η νεολαία της υπαίθρου δίνει μόνη της τη μάχη για τη μόρφωση και την καλλιέργειά της. Ο μόνος σύμμαχος η οικογένειά της που βάζει κάθε χρόνο όλο και πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη για την ικανοποίηση των αναγκαίων. Σχολεία παρατημένα σε σημείο επικινδυνότητας (όπως το Γυμνάσιο και Λύκειο στο Βλαχιώτη), με τεράστιες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και μεταφορά μαθητών βασανιστήριο.


Η αγροτιά μάχεται μόνη για την επιβίωση της κόντρα σε κράτος και μεγαλέμπορους με τον δήμο απόντα από τους αγώνες τους.


Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου είναι υποστελεχωμένες. Η βιομηχανία προσλήψεων με 2μηνα-6μηνα κτλ όχι μόνο δεν λύνει το πρόβλημα, απεναντίας λειτουργεί ως μηχανισμός εξαγοράς συνειδήσεων από κάθε Δημοτική Αρχή.


Η πολιτική προστασία και η αντιπυρική θωράκιση είναι άγνωστη λέξη για την Δημοτική αρχή. Ολιγοήμερες προσλήψεις, καμία σοβαρή πρόληψη και προετοιμασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.


Η κατάσταση με τις δομές υγείας σε όλο το Δήμο είναι επικίνδυνη. Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, αγροτικά ιατρεία είναι υποστελεχωμένα, ολόκληρες περιοχές παραμένουν ακάλυπτες από σύγχρονη πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια και σε ΕΚΑΒ.


Σε όλο τον Δήμο συνεχίζεται η ερήμωση, το κλείσιμο τραπεζών και υπηρεσιών και τα λουκέτα στα μικρομάγαζα μπαίνουν το ένα μετά το άλλο.

Χρόνια συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο. Φεύγει ο ένας – έρχεται ο άλλος, όμως τα προβλήματα που αφορούν το λαό του Ευρώτα πολλαπλασιάζονται. Όλοι οι Δήμαρχοι έχουν στρατηγική ταύτιση στο τι θα κάνουν σε επίπεδο Δήμου. Γιατί ο Δήμος είναι τμήμα του κράτους! Που είναι εχθρικό για το λαό, επιλεκτικά ανίκανο να ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες, ενώ δουλεύει «ρολόι» για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και για τα κέρδη των λίγων, φορτώνοντας νέα βάρη στη λαϊκή οικογένεια. Οι Δήμοι είναι οι φορομπηχτικοί μηχανισμοί και εξειδικεύουν την αντιλαϊκή πολιτική σε τοπικό επίπεδο με βάση τις ανάγκες του κεφαλαίου, των μεγαλοεπιχειρηματιών και της ανάπτυξης για τα κέρδη των λίγων. Για αυτό πρωτοστατούν με την εφαρμογή ελαστικών σχέσεων εργασίας, τις αυξήσεις δημοτικών τελών, την παράδοση καίριων ζητημάτων σε ιδιώτες, όπως η διαχείριση σκουπιδιών, κ.α..

Έχουν ταύτιση και γι’ αυτό με ευκολία κάνουν μεταγραφές ο ένας από τον άλλο, ενώ ο μόνος τσακωμός τους είναι για το «πάπλωμα» και όχι για την ουσία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τους απασχολεί το θέμα των περιφερειακών εκλογών, γιατί ξέρουν ότι όποιος και να βγει, σε οποιαδήποτε θέση, θα έχουν την ίδια στρατηγική και πολιτική. Ο περιφερειάρχης θα κόβει, ο Δήμαρχος θα ράβει και το κουστούμι θα το πληρώνει ο λαός.

Στις εκλογές που έρχονται έχουμε καθήκον να βάλουμε φρένο σε αυτήν την κατάσταση!

Ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τη ρότα είναι ο ίδιος ο λαός του Ευρώτα.

Θυμήσου όταν ο λαός και οι αγρότες του Δήμου μας πήραν την υπόθεση στα χέρια τους, μέσα από την επιτροπή αγώνα ενάντια στο σκουπιδοεργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ και από το οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Βγήκαν στους δρόμους του αγώνα, ανέδειξαν και έβαλαν εμπόδια στον παραπάνω αντιλαϊκό σχεδιασμό , πάλεψαν για τιμές στα αγροτικά προϊόντα, για αποζημιώσεις, ενάντια στους πλειστηριασμούς, για έργα υποδομής κτλ.

Τότε όλοι οι «σωτήρες» είτε δήλωναν αναρμόδιοι και χτύπαγαν φιλικά την πλάτη, είτε προσπαθούσαν να υπονομεύσουν την ενότητα των δημοτών μας για να δικαιολογήσουν την κυβερνητική πολιτική της ΝΔ.

Στον αντίποδα ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης τα προηγούμενα χρόνια

Στήριξε έμπρακτα τους αγώνες που αναπτύχθηκαν στην περιοχή μας.


Ήταν ο μόνος που έφερε τα λαϊκά προβλήματα στο δημοτικό συμβούλιο.


Έχει αποδείξει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αντιταχθεί σε κάθε δημοτική αρχή και να υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον λαό του Ευρώτα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές σε μαζική στήριξη. Τα ψηφοδέλτιά μας απαρτίζονται από εργατοϋπαλλήλους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, νέους επιστήμονες και συνταξιούχους. Απαρτίζονται από ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να πάνε κόντρα στην πολιτική της φτωχοποίησης, των λουκέτων, της ερήμωσης. Είμαστε εδώ για να ακουστούν στο δημοτικό συμβούλιο τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών και του τόπου μας. Να αναδείξουμε τις πραγματικές αιτίες και τους υπαίτιους και να φωτίσουμε τον δρόμο της μοναδικής διεξόδου προς όφελος του λαού. Για να δυναμώσει ο ίδιος ο αγώνας του λαού για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του. Απέναντι στο εχθρικό κράτος, κυβέρνησης-περιφέρειας-δήμου, υψώνουμε το δικό μας αγώνα.

Η επανεκλογή και η αύξηση των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, Κοινοτικών Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων θα είναι η δύναμή σου την επόμενη ημέρα.

Για να παρεμποδίσουμε τη νέα επίθεση στο εισόδημα και στα δικαιώματά μας που κλιμακώνει η κυβέρνηση της ΝΔ.


Για σύγχρονη καθολική παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόνοιας. Εδώ και τώρα να καλυφθούν όλες οι ανάγκες για όλους τους κατοίκους του Δήμου Ευρώτα


Για τη κάλυψη των αναγκών σε σχολική στέγη, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, φροντίδα και αγωγή όλων των παιδιών


Για την κρατική χρηματοδότηση και υποδομές για τον πολιτισμό, τον μαζικό αθλητισμό, τους φορείς και τα σωματεία που οργανώνουν αυτές τις αναγκαίες δραστηριότητες.


Προγράμματα και καμπάνιες ενημέρωσης, ιδιαίτερα των μαθητών, ενάντια στα ναρκωτικά.


Για την προστασία των ηλικιωμένων σε όλα τα χωριά του Δήμου Ευρώτα, μέσα από διευρυμένο κρατικό δίκτυο δομών, με την πρόσληψη του αναγκαίου για λειτουργία τους προσωπικό.


Για Δημόσια και δωρεάν κάλυψη των υποδομών για το λαό σε ύδρευση και αποχέτευση, δωρεάν για όλα τα χωριά του Δήμου και φτηνά - κοινωνικά τιμολόγια για το λαό.


Για συνεχή συντήρηση όλο το χρόνο του αγροτικού δικτύου σε όλο τον Δήμο. Να γίνουν όπου απαιτείται νέες διανοίξεις και σύγχρονα τεχνικά έργα για την οδοποιία.


Για διαχείριση των απορριμμάτων με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες και τη δημόσια υγεία και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών. Με προώθηση της ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή.


Για τη ενίσχυση των υπηρεσιών του δήμου με μόνιμο και πλήρους απασχόλησης προσωπικό για να μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο λαό της περιοχής.

Για να πληρώσουν οι μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο και όχι οι φτωχοί αγρότες, άνεργοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι.

Γιατί ο Δήμος Ευρώτα ή θα αναπτυχθεί με βάση τις λαϊκές ανάγκες και δυνατότητες του τόπου και της εποχής ή με βάση την κερδοφορία και τον ανταγωνισμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που περιορίζουν την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Για να ζει ο λαός του Ευρώτα με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι.

           ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

                     

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:


                                                    ΚΥΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ



ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


Αντωνόπουλος Βαγγέλης : πρώην οικοδόμος, μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης 


Βουδούρης Νίκος: Εκπαιδευτικός Φυσικός, Απόφοιτος ΕΚΠΑ -Μ.Δ.Ε. στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση- Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα. 


Καλαϊτζής Κώστας: Αγρότης, Πρόεδρος Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Δ.Ευρώτα, Αντιπρόεδρος Συλ. Γονέων  1ου Δημοτικου Σκάλας & Πρόεδρος Συλλόγου Γυμνασίου Σκάλας, Μέλος Αθλητικού Συλλόγου Άρης Σκάλας- Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα.


Κυλάκος Νίκος: Εργαζόμενος στον εστίαση.


Κωστάκου Ελένη : Ιδιωτική υπάλληλος- Αγρότισσα-Μέλος Αγροτοκτη/κού Σύλλογου Σκάλας.


Κωστάκος Χρύσανθος: Γεωπόνος  Γ.Π.Α. -Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας. 


Μηλασίδη Αντωνία : Ιδιωτική υπάλληλος στον ΤΟΕΒ 


Μπλέτας Γιάννης:Αγρότης, Μέλος του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ Σκάλας- Μέλος Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα .


Ρέμπελος Δημήτης: Μηχανικός Αυτοκινήτων.


Χούμπαυλη Μαριάνθη : Συνταξιούχος 


Βαρελάς Παναγιώτης: Εργαζόμενος στη ΔΕΗ- πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Βλαχιώτη. 


Ζάβαλης Στέλιος: Αγρότης


Ζουμπούκος Σωτήρης: Αγρότης ,Πτυχιούχος Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας - Πτυχιούχος προπονητής UEFA SE αναπτυξιακών ηλικιών .Προπονητής στον Αστέρα Βλαχιώτη & ΑΕ Δήμου Ασωπού- Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Δήμο Ευρώτα. 


Μαρκάκος Τάσος:  Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής  Α.Π.Θ , Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Έλους.


Μπόκος Μιχάλης: Συνταξιούχος Εκπαιδευτικος  Α΄ Εκπαίδευσης .


Σαμπατάκου Κονδυλία : Αγρότισσα


Σταματάκου Σταυρούλα: Ιδ.Υπάλληλος-Πτυχιούχος τμήματος Ψηφιαλών Συστημάτων ΠΑΠΕΙ.


Γορανίτη Αντωνία : Συνταξιούχος.


Θεοδοσάκος Μίμης: Συνταξιούχος Αγρότης


Καραμπούκαλος Γιάννης: Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός.


Κολοβού Κατερίνα: Ιδιωτική Υπάλληλος- Πτυχιούχος ΑΣΟΕ


Βλάχου Σταμάτα: Ανεργη


Λάμπρου Βαγγέλης : Εργαζόμενος στον κλάδο τρόφιμων.


Μακρή Ελένη: Ιδιωτική Υπάλληλος Περιβαλοντολόγος- Msc  Γεωχημικός Περιβάλλοντος.


Δουκάκη Ελευθερία : Γεωπόνος Π.Θ. - Μ.Δ.Ε.: Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός για την Αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής


Λυσσάρης Νίκος: Δικηγόρος 


Παπάζογλου Θανάσης: Ιδιωτικός Υπάλληλος στην εστίαση.


ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


ΣΚΑΛΑ:


Βασιλακάκος Δημήτρης: Εργαζόμενος ξυλουργός.


Γαλανοπούλου Θεοδώρα: Απόφοιτος ΤΕΛ βοηθός Βρεφοκόμος-Παιδοκόμος-Πρόεδρος Συλ.Γονέων 2ου Δημοτικού & 3ου Νηπιαγωγείου  Σκάλας- Μέλος της Επιτροπης Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα. 


Γρηγοράκος Στέλιος: Εργαζόμενος στην εστίαση- Τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Αγροτικών Προϊόντων - Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα . 


Κυριακάκος Γιάννης: Ιδιωτικός Υπάλληλος.


Κωστάκου Βάσω: Αγρότισσα .


Κωστάκος Στράτης: Γεωπόνος  Π.Θ. - Μ.Δ.Ε. Διαχείριση Περιβάλλοντος-Μέλος του Δ.Σ.      Γεωπόνων Λακωνίας. 


Ρόντος Παναγιώτης: Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.


Σεργιάδη Ζωή :Αυτοαπασχολούμενη.


ΒΛΑΧΙΩΤΗ:

Βαρελά Άννα: Εργαζόμενη στον κλάδο τροφίμων.


Δημητρόπουλος Δήμος: Συνταξιούχος Δασολόγος.


Λάμπρου Κατίνα: Συνταξιούχος .


Κωστάκος Κώστας : Φοιτητής Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων 


Φρόνιμος Γιάννης: Συνταξιούχος 


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:


Γουρδομιχάλη Δήμητρα: Αγρότισσα - Μέλος του τοπικού Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλησίου.

Κάφαλης Γιώργος: Εργαζόμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση – Φυσικός.


Κυλάκου Δανάη : Φοιτήτρια Φυσικού Τμήματος ΕΚΠΑ.



ΑΣΤΕΡΙ:


Ζουμπούκου Μαρία: Αγρότισσα.


Σταματάκος Κώστας: Συνταξιούχος -Αγρότης .


Φιφλή Παναγιώτα: Ιδ. Υπάλληλος -Νηπιαγωγός- ΜΕΔ Νέες Τεχνολογίες .


ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ:


Ζουμπούκος Παντελής: Αγρότης- Τελειόφοιτος του ΙΕΚ ΕΚΑΒ Θεσ/κης. 


Φιφλή Ιωάννα: Ιδιωτική Υπάλληλος.-Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων.


Παπάζογλου Παναγιώτης: Μεταπτυχιακός Φοιτητής Περιβαλλοντολόγος.


ΚΡΟΚΕΕΣ:


Κοντογιάννη Βασιλική : Αγρότισσα.


Σκεύου Παναγιώτα : Ιδιωτική Υπάλληλος σε Γεωπονικό Κατάστημα. 


Χούμπαυλη Πίτσα: Συνταξιούχος.


ΔΑΦΝΙ:


Κατσαβός Γιώργος: Συνταξιούχος-Αγρότης.


Παρθύμου Κυριακούλα : Αγρότισσα.


Χριστοφιλλάκης Δημήτρης : Συνταξιούχος.


ΒΑΣΙΛΑΚΙ:

Οικονόμου Ισμήνη: Ζωγράφος-Αγρότισσα.


Ρόντου Ειρήνη : Συνταξιούχος 


Τσαντσάρη Ελένη : Άνεργη


ΛΑΓΙΟ:

Γορανίτης Ροβέρτος: Συνταξιούχος .


ΓΕΡΑΚΙ:

Λυσσάρης Δημήτρης: Αγρότης .


Τσίπουρας Βαγγέλης : Αγρότης.


Χρυσίδη Δέσποινα: Φοιτήτρια Πληροφορικής ΠΑΠΕΙ .


ΒΡΟΝΤΑΜΑ:

Βλαχάκης Γεώργιος: Συνταξιούχος Αγρότης.


Κυλάκου Ηρώ: Φοιτήτρια Φυσικού τμήματος ΕΚΠΑ


Μεράκος Τάσος : Συνταξιούχος

 

ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ:

Κάφαλης Παναγιώτης: Συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος στον ΤΟΕΒ Σκάλας.


ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ:

Κυλάκος Μιχάλης : Συνταξιούχος Αρτοποιός 


Λάμπρου Μπάμπης :  Αγρότης


Χρυσίδη Βαρβάρα: Φοιτήτρια Γραφιστικής 

 

ΚΡΕΜΑΣΤΗ:

Παπάζογλου Λεωνίδας: Φοιτητής Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος.


ΚΑΡΙΤΣΑ:

Σκάλκος Χάρης: Φοιτητής Ψηφιακών Σπουδών 


ΖΑΡΑΦΩΝΑ:

Τσιμπίδη Αλεξάνδρα: Άνεργη.






Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ