Μαζί για τον Τόπο μας: Δηλώνουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους πληγέντες και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.




Δημοτική παράταξη Δήμου Ανατολικής Μάνης

"ΜΑΖΙ για τον τόπο μας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τις προηγούμενες ημέρες ολόκληρη η ελληνική επικράτεια ήρθε αντιμέτωπη με ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι τεράστιες ποσότητες βρόχινου νερού δημιούργησαν σωρεία προβλημάτων με αποκορύφωμα ο Θεσσαλικός κάμπος να πληγεί όσο καμία άλλη περιοχή. Γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών καταστάσεων, με την απώλεια της ανθρώπινης ζωής να πρωταγωνιστεί του κακού και οι καταστροφές σε υποδομές, φυτικό και ζωικό κεφάλαιο να είναι ανυπολόγιστες. Οι οικονομικές επιπτώσεις των υλικών καταστροφών είναι αδύνατο να αποτυπωθούν την παρούσα στιγμή παρόλα αυτά οι πρώτοι υπολογισμοί μιλούν για τεράστια οικονομικά μεγέθη. Ο κρατικός μηχανισμός είναι επί ποδός με κύριο μέλημα την διασφάλιση της ανθρώπινης υγείας και ακεραιότητας.


Η απόγνωση, οι απώλειες, η οδύνη και οι λοιπές πρακτικές δυσκολίες έχουν απλωθεί ως πέπλο στους κατοίκους της Θεσσαλίας και η προσφορά χείρας βοηθείας είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Στην εν λόγω ανάγκη ο Συνδυασμός μας «Μαζί για τον Τόπο μας» με πρωτοβουλία του Επικεφαλής μας κ. Πάρη Αδάμη συνέδραμε προσφέροντας τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης και μακράς διάρκειας, μέσω αντιπροσωπείας η οποία μετέβη στον Πειραιά και παρέδωσε τα εν λόγω είδη στα γραφεία της Ένωσης Απανταχού Μανιατών και από εκεί θα προωθηθούν σε συγκεκριμένα σημεία των πληγεισών περιοχών. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Ένωσης Απανταχού Μανιατών για το καλωσόρισμα και την συνεργασία όπως και την Πρόεδρο της Ένωσης κα Δήμητρα Κούβαρη.


Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού μας κ. Πάρης Αδάμης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κυριακούλης – Δρακούλης Γραφάκος, κ. Γεώργιος Κουράκος, κα Ουρανία Μπούρτζινου, κα Χριστίνα Ρογκάκου και οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Μιχαήλ Κουράκος και κα Γιούλα Γερακάρη – Ψωμά εκπροσώπησαν τον Συνδυασμό μας.


Δηλώνουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους πληγέντες και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.






Γραφείο Τύπου


Μαζί για τον Τόπο μας

Σχόλια

LAKONES.gr

e-info.gr

EBLOG..gr

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP