ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: "επειδή μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποιο πρόγραμμα"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με αφορμή τις επερχόμενες Δημοτικές, Περιφερειακές Εκλογές και επειδή μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποιο πρόγραμμα θέλοντας να βοηθήσουμε όλους τους υποψήφιους θα καταθέσουμε μερικές προτάσεις-ερωτήσεις για το αύριο αυτής της πόλης ζητώντας την επίσημη θέση τους.

Το εν εξελίξει έργο Ανάπλασης της Παλαιολόγου έργο για το οποίο εμείς είχαμε προβάλλει συμμετέχοντας σε όλες τις διαδικασίες από το 2016, σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο εκτέλεσής του χωρίς να εισακουστούμε από την Δημοτική Αρχή θεωρώντας ότι μπορεί να γίνει όμορφο αλλά όχι όμως λειτουργικό. Παρόλα αυτά από την στιγμή που ξεκίνησε πρέπει να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Η ταλαιπωρία των συναδέλφων επαγγελματιών αλλά και όλων των κατοίκων είναι τρομακτική. Ελπίζουμε να βρεθούν φόρμουλες επικοινωνίας μεταξύ εργολάβου και Δήμου να προχωρήσει γρήγορα γιατί και εμείς είμαστε έτοιμοι έχοντας μέχρι τώρα μεγάλη υπομονή στη διεκδίκηση του χαμένου εισοδήματος.

Ποια η θέση σας για όλη αυτή κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί;

Το υπόλοιπο κομμάτι της Παλαιολόγου το βορεινό μέχρι τη Θερμοπυλών και το νότιο μέχρι την Όθωνος Αμαλίας το οποίο έχει μελετηθεί να εκτελεσθεί με τον ίδιο τρόπο.

Ποιες είναι οι προθέσεις σας;

Το OpenMallένα έργο που έχει προκαλέσει ο Εμπορικός Σύλλογος. Έχει ξεκινήσει να εκτελείται με όλα τα προβλήματά του και αυτό και ελπίζουμε να τελειώσει γρήγορα. Εδώ θέλουμε να καταθέσουμε το όρομά μας το οποίο περιλαμβάνει με τον ίδιο τρόπο εκτέλεσης του έργου και τις οδούς Βρασίδου από Λυκούργου έως Ευαγγελιστρίας, από Βρασίδου μέχρι Αγίου Νίκωνος και την Γκορτσολόγου μέχρι Μενελάου. Τέλος οι καμάρες γύρω από την πλατεία να επενδυθούν δίνοντας μια ομοιόμορφη εικόνα καθιστώντας έτσι το ιστορικό της πόλης λειτουργικό και ελκυστικό.


Χώρος στάθμευσης μέσα στο κέντρο. Ύστερα από την εκτέλεση των έργων ανάπλασης καταργούνται πολλές θέσεις στάθμευσης, πρώτη προτεραιότητα είναι η αγορά ή ενοικίαση χώρων.


Ελεγχόμενη στάθμευση, ένα μέτρο που υπήρξε αλλά καταργήθηκε λόγω έλλειψης Δημοτικής Αστυνομίας, πρέπει να επανέλθει άμεσα.


Οδοί όπως η Θερμοπυλών, τα Πλατανιστά, ο Περιφερειακός που έχουν πρόβλημα απαλλοτριώσεων πρέπει σύντομα να διανοιχθούν.


Το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς που είναι και περιουσία του Δήμου προτείνουμε άμεση αξιοποίησή του συμφωνώντας σε μια πρόταση μελέτης που έχει κάνει ο κ Περδίκης με μικρές διορθώσεις.


Φυσικά απαντήσεις πρέπει να υπάρξουν και για το Ξενία, το κλειστό γυμναστήριο ( δεν έχουμε καμία εγκατάσταση να κάνουμε ένα διεθνή αγώνα ). Επίσης Νοσοκομείο, παλιό και νέο Μουσείο παρότι υπάρχει εμπλοκή πολλών φορέων πρέπει να υπάρξουν και ξεκάθαρες θέσεις για καλύτερη διεκδίκηση, ολοκλήρωσή τους.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη στην προσπάθεια για μια καλύτερη πόλη που όλοι θέλουμε.

ΤΟ Δ.Σ

ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ