Θάνος Μιχελόγγονας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Πτωχό | Πελοπόννησος ΜπροστάΟνομάζομαι Θάνος Μιχελόγγονας, και είμαι 39 ετών. Είμαι παντρεμένος με τη Δώρα Καστανά, εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, και έχουμε δύο παιδιά, τη Δανάη (10 ετών) και τον Γιάννη (5 ετών). Είμαι γιος του Γιάννη Μιχελόγγονα, Ιατρού-Καρδιολόγου, και της Αργυρούς Μιχελόγγονα Εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατάγομαι από τη Βάθεια Μάνης, και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την καταγωγή μου. Γεννήθηκα στη Νεάπολη Λακωνίας, μεγάλωσα και ζω στη Σπάρτη.

Τελείωσα την ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακές σπουδές στον τουρισμό, και εργάζομαι ως σύμβουλος - εξωτερικός συνεργάτης εταιρειών μελετών και marketing. Από την επαγγελματική μου δραστηριότητα έχω αποκτήσει μεγάλη εξοικείωση με εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και έργα που σχετίζονται με τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τις νέες τεχνολογίες και την περιφερειακή ανάπτυξη.
Την παρούσα περίοδο έχω την τιμή να είμαι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σπάρτης με το συνδυασμό “Ενωμένοι Πολίτες”.

Τον ελεύθερο χρόνο μου επιδιώκω να τον περνάω στο βουνό. Είμαι απόφοιτος σχολών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης, της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας, και πιστοποιημένος Συνοδός Βουνού. Έχω περάσει πολλές ημέρες της ζωής μου στα ελληνικά βουνά, ενώ έχω πραγματοποιήσει αναβάσεις και σε αρκετά βουνά του εξωτερικού. Αν δεν καταφέρω να βρεθώ στο βουνό, μου αρέσει να ταξιδεύω φωτογραφίζοντας ή να ακούω τους δίσκους μου.

Από την επαγγελματική και αυτοδιοικητική μου εμπειρία ξέρω πως “Γίνεται!”. Όλα όσα βλέπουμε να είναι πραγματικότητα αλλού, αλλά ευσεβείς πόθοι για εμάς, έχω μάθει στην πράξη πως είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε. Θέλει τεχνογνωσία, πίστη και συνεργασίες. Θέλει λιγότερη «πολιτική» και περισσότερη δουλειά. Όμως “Γίνεται”!

Ο Δημήτρης Πτωχός μπορεί να το κάνει γιατί έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την όρεξη. Για αυτό επεδίωξα να θέσω υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές. Θέλω να είμαι δίπλα του, να τον βοηθήσω να εκλεγεί και να υλοποιήσει τα σχέδιά του, γιατί μοιράζομαι μαζί του το ίδιο όραμα. Μια Πελοπόννησο και μια Λακωνία που κυνηγάει το διαφορετικό και πρωτοπορεί. Μία Πελοπόννησο πρότυπο Περιφέρειας το 2028. Mία “Πελοπόννησο Μπροστά”! Ναι, γίνεται!

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE