ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΑΒΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΕΜ - προκειμένου να ενημερωθεί για την ετοιμότητα του

 
Ο Δαβάκης στο ΚΕΕΜ…

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες το πρωί στο στρατόπεδο του ΚΕΕΜ, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την ετοιμότητά του, ενόψει της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του, ως Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) στις 18 Σεπτεμβρίου.

Τον κ. Δαβάκη ενημέρωσε ο Διοικητής του ΚΕΕΜ, ταξίαρχος Δημήτρης Ανετούδης, ο οποίος και τον συνόδευσε στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ.Δαβάκης δήλωσε:
“Επισκέφθηκα σήμερα το ΚΕΕΜ-το στρατόπεδο που φέρει το όνομα του ήρωα της Πίνδου Κώστα Δαβάκη- προκειμένου να ενημερωθώ από την Διοίκησή του για την ετοιμότητά τοΟ Δαβάκης στο ΚΕΕΜυ, να υποδεχθεί και πάλι στις 18 Σεπτεμβρίου τη νέα ΕΣΣΟ στρατευσίμων οπλιτών από όλα τα Όπλα και Σώματα.

Τώρα, που η λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε -απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να αλλάξει τα Σημεία Υποδοχής των νεοσυλλέκτων είναι πλέον παρελθόν, το ΚΕΕΜ σε λίγες ημέρες ανοίγει και πάλι τις πύλες του.

Με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που ως στρατόπεδο διαθέτει, όπως η εξειδίκευση στην εκπαίδευση, οι εγκαταστάσεις μεγάλης χωρητικότητας και η μακρά του θεσμική μνήμη στα θέματα της υποδοχής και της εκπαίδευσης των νεοσυλλέκτων, μαζί με την απαραίτητη συνδρομή των άξιων στελεχών του και την στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας που το θεωρεί αναπόσπαστο μέρος της, θα έχει έναν νέο και αναβαθμισμένο ρόλο.

Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί ο αγώνας που δόθηκε από το 2017 έως σήμερα είχε αίσιο αποτέλεσμα με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή, ταξίαρχο Δημήτρη Ανετούδη για την ενημέρωση που μου έκανε αλλά και τις προσπάθειες που μέχρι τώρα έχει καταβάλλει αυτός και τα έμπειρα στελέχη του ΚΕΕΜ, για την προετοιμασία της υποδοχής των νεοσύλλεκτων ελληνόπουλων που σε λίγο θα φθάσουν.”


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE