Μανώλης Μάκαρης: "σας καλώ να αγωνιστούμε μαζί για την Πελοπόννησο που θέλουμε!"Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι, επικοινωνώ μαζί σας με χαρά και συγκίνηση για να σας προσκαλέσω να δώσουμε μαζί τον αγώνα που θα αλλάξει τη ζωή μας, που θα κάνει τον τόπο μας καλύτερο, που θα αναδείξει τα μεγάλα του συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Φίλες και φίλοι, ως μάχιμος ιατρός καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ως μέλος του Σωματείου Νοσοκομειακών Γιατρών Μεσσηνίας, ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Δήμο Καλαμάτας, ως υποψήφιος βουλευτής το Μάιο και τον Ιούνιο, έχω επικοινωνήσει καθημερινά με πολλούς συμπολίτες, γνωρίζοντας ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχω διεκδικήσει την επίλυσή τους.

Αυτό που έχει επιβεβαιώσει η επαφή μου με τους πολίτες και η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι ότι, εάν προτάξουμε το συμφέρον της κοινωνικής πλειοψηφίας, εάν λειτουργήσουμε με διαφάνεια, ισονομία και λογοδοσία, εάν έχουμε όραμα, σχέδιο και διάθεση για δουλειά, τότε το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τότε η Πελοπόννησος θα γίνει η Περιφέρεια που οι κάτοικοί της θα ευημερούν σε όλους τους τομείς.

Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι, σας καλώ να κάνουμε μαζί το ταξίδι των περιφερειακών εκλογών, να διαμορφώσουμε και να παρουσιάσουμε μαζί ένα νέο σχέδιο που θα δώσει στον τόπο μας την πνοή που χρειάζεται και θα μετατρέψει την Πελοπόννησο σε Περιφέρεια όπου οι κάτοικοι θα ανταμείβονται δίκαια για τη δημιουργικότητά τους. Όπου θα προστατεύεται το περιβάλλον. Όπου οι παραγωγοί θα πωλούν τα προϊόντα τους στις σωστές τιμές. Όπου οι καταναλωτές επίσης θα τα αγοράζουν στις σωστές τιμές. Όπου το δημόσιο σύστημα υγείας θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών. Όπου η τεχνολογική εξέλιξη θα φτάνει μέχρι το τελευταίο σπίτι. Όπου ο πολιτισμός θα μπει σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Όπου κάθε περιοχή θα έχει τις υποδομές που χρειάζεται για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Όπου ο τουρισμός θα αναπτύσσεται ισόρροπα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και θα αναδεικνύει το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Πελοποννήσου.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, γιατί πιστεύω βαθιά ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την τύχη μας, γιατί είναι πια δεδομένο ότι δεν υπάρχουν σωτήρες και ότι τη μοίρα ενός τόπου θα την αλλάξουν οι άνθρωποί του με την κοινή τους προσπάθεια για το δημόσιο συμφέρον.

Γι’ αυτό σας καλώ να αγωνιστούμε μαζί για την Πελοπόννησο που θέλουμε!
Μανώλης Μάκαρης

Ιατρός Καρδιολόγος, MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΠελοποννήσουΣχόλια

ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΓΟΝΑΣ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: "έδιναν εμπιστευτικές πληροφορίες σε άλλες παρατάξεις για να τις καλοπιάσουν και κοίταζαν μόνο τον εαυτούλη τους!"

Ζητείται Νοσηλευτικό προσωπικό από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μάνης

"ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ"

"διέρρεαν "επικυρωμένες" φημολογίες, στις οποίες το όνομά μου ταυτιζόταν με την υποστήριξη συγκεκριμένου συνδυασμού"

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ