Συνολικά 76.711 υγιεινά και θρεπτικά γεύματα σε 1.808 μαθητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης της Υγιεινής Διατροφής

 


Συνολικά 1.808 μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισαν 76.711 υγιεινά και θρεπτικά γεύματα κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023, στο πλαίσιο του προγράμματος Σίτισης και Προώθησης της Υγιεινής Διατροφής που υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Prolepsis σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας.

Αυτό σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ευχαριστήρια επιστολή που απεστάλη από το πιο πάνω Ινστιτούτο στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα:

“Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για τη συγκινητική υποστήριξή σας. Με την δική σας πολύτιμη συνδρομή μπορέσαμε και εφέτος, για 12η συνεχόμενη χρονιά, να στηρίξουμε μαθητές που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εν λόγω επιστολή.

Παρόμοια συναισθήματα εκφράζονται και στις επιστολές που απέστειλαν προς την Περιφέρεια διευθυντές και διευθύντριες σχολείων, μαθητές των οποίων συμμετείχαν στο πιο πάνω πρόγραμμα που απευθύνεται, σε μαθητές σχολείων -πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης- οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο κρατικό πρόγραμμα σίτισης.

“Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί ίσως το σημαντικότερο έργο προνοιακής φύσεως που έγινε αυτή την τετραετία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” σημείωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Την επιστολή του Ινστιτούτου, καθώς και τις επιστολές των πρωτοβάθμιων δομών εκπαίδευσης προς την Περιφέρεια και τον περιφερειάρχη μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Επιστολές

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE