Ο Φίλιππος Πήλιουρας στο ψηφοδέλτιο ΤατούληΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27.7.2023

Πέτρος Τατούλης: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε τον οικονομολόγο και έμπειρο αυτοδιοικητικό κ. Φίλιππο Πήλιουρα στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» για την Π.Ε. Λακωνίας.

Ο Φίλιππος Πήλιουρας κατάγεται από το Γεράκι Λακωνίας. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος και έχει εργαστεί ως οικονομικός και φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση από το 1999 και έχει διατελέσει Δήμαρχος του τ.Δήμου Γερονθρών για δύο τετραετίες (2002-2010). Εξελέγη Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Λακωνίας (2007-2010), καθώς και Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Λακωνίας.

Διαθέτει εμπειρία ως μέλος των Δ.Σ. των Αναπτυξιακών εταιρειών «Πάρνων Ταϋγέτου Α.Ε.», «Πελοπόννησος Α.Ε.» και της αστικής επιχείρησης «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας».

Η πολυετής ενασχόλησή του με την Αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας σημαντικές θέσεις ευθύνης, καθώς και η επιτυχημένη επαγγελματική του σταδιοδρομία ως οικονομολόγος θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανανέωση και την ισχυροποίηση της παράταξής μας».

Φίλιππος Πήλιουρας: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Πέτρου Τατούλη για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στη Λακωνία.

Θα αγωνιστώ στην πρώτη γραμμή σε μία Αδέσμευτη και Ακομμάτιστη Αυτοδιοικητική παράταξη γιατί πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι Ακομμάτιστη και να υπηρετεί μόνο τους πολίτες της.

Η πολιτική προσωπικότητα του Πέτρου Τατούλη σε συνδυασμό με την αυτοδιοικητική του εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του έργου του αποτελούν για εμένα μια νέα ευκαιρία για να συμβάλω στην Ανάπτυξη του τόπου μου, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου».Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE