ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ τη "βίαιη απόσυρση" Νίκα και την υποψηφιότητα ΠΤΩΧΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14.7.2023


Το τελευταίο διάστημα, όσοι νοιαζόμαστε για την Πελοπόννησο, παρακολουθούσαμε τα παρασκηνιακά μπρα-ντε-φερ με «έπαθλο» την εξουσία στην πολύπαθη Περιφέρειά μας.
Σήμερα γίναμε μάρτυρες του αποτελέσματος αυτής της διαδικασίας, που θέλει την Πελοπόννησο να παραδίδεται εκ νέου σε συμφέροντα.
Βλέπουμε ξανά την Πελοπόννησο να αντιμετωπίζεται ως τσιφλίκι και τιμάριο εξουσίας του ενός ή του άλλου παράγοντα και να ξεκινά η απόπειρα να ανατεθεί η διακυβέρνησή της στα άπειρα χέρια ενός ανθρώπου χωρίς γνώση του τόπου μας και των προβλημάτων του. Χωρίς καμία σχέση με τους ανθρώπους της Πελοποννήσου.

Είναι απορίας άξιον εάν η επιλογή για το χρίσμα δόθηκε ως παραδοχή της αποτυχίας της προηγούμενης διακυβέρνησης της Περιφέρειας -μία και μοναδική περίπτωση σε εθνικό επίπεδο- ή εάν είμαστε θεατές στο ίδιο έργο.

Εάν, δηλαδή, επιφυλάχθηκε για τον Παναγιώτη Νίκα η ίδια βίαιη απόσυρση που είχε επιχειρηθεί, πριν 4 χρόνια, εις βάρος του Πέτρου Τατούλη, θυσία στον βωμό γνωστών-άγνωστων οικονομικών, πολιτικών και προσωπικών συμφερόντων.

Το διακύβευμα, όμως, δεν είναι τα παιχνίδια εξουσίας, αλλά η αδήριτη ανάγκη της Πελοποννήσου να πορευτεί επιτέλους σε ήρεμα, διαυγή και ασφαλή νερά, με ισχυρή περιφερειακή διακυβέρνηση, μακριά από πειραματισμούς που αφήνουν την περιφέρειά μας εκτεθειμένη σε κινδύνους.

Οι ερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της Πελοποννήσου, καθώς μπροστά μας βρίσκονται μάχες για τη διεκδίκηση αναπτυξιακών πόρων, αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων, κυρίως των ασθενών κοινωνικά και οικονομικά ομάδων.

Για να κερδίσει η Πελοπόννησος αυτές τις μάχες απαιτείται τεχνογνωσία, αποδεδειγμένη εμπειρία στην παραγωγή έργου και αποτελεσματικότητα παράλληλα με ένα πετυχημένο αυτοδιοικητικό μοντέλο με εξωστρέφεια, διεκδικητικότητα και ισχυρές βάσεις.

Η παράταξη του Πέτρου Τατούλη είναι σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ και η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την ευημερία για κάθε Πελοποννήσιο και Πελοποννήσια. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ευνοιοκρατία.
Δεν κοιτάμε στο παρελθόν, παρά μόνο στο μέλλον. Ωστόσο έχουμε πίσω μας σημαντικό έργο και χειροπιαστά αποτελέσματα, που δεν πρόκειται να χαρίσουμε ως «προίκα» σε κανέναν. Είναι η παρακαταθήκη μας για την Πελοπόννησο και το εφαλτήριό μας για να προχωρήσουμε μπροστά, με στόχο την πρόοδο της Περιφέρειας μας.
Με έμπειρα στελέχη, αλλά και νέα, δυναμικά πρόσωπα, η «Νέα Πελοπόννησος» κάνει άλματα προς τα εμπρός, Ανεξάρτητη, Ισχυρή και Ανανεωμένη.

Με σοβαρότητα, ήθος, σταθερότητα και αποτελεσματικότητα. Μακριά από κομματικές δεσμεύσεις, σκοπιμότητες και παρασκήνια.
Με τον Πέτρο Τατούλη, εγγυόμαστε μια Νέα, Ισχυρή Πελοπόννησο.

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE