Συνάντηση Π. Νίκα με τον ολυμπιονίκη Π. ΔήμαΟ περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, συνάντηση με τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η πρόθεση της ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) να μην περιλάβει από τους μεθεπόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 -στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ-, την άρση βαρών καθώς και άλλα δύο ιστορικά αθλήματα, την πυγμαχία και το μοντέρνο πένταθλο.

Ο Ελληνας ολυμπιονίκης ενημέρωσε τον περιφερειάρχη ότι ήδη εξελίσσεται παγκόσμια κινητοποίηση των αθλητών και των φίλων του αθλήματος της άρσης βαρών, η οποία θα εκφραστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αρχαία Ολυμπία, σε εκδήλωση στην οποία -όπως διαβεβαίωσε ο Π. Νίκας προτίθεται να συμβάλει οικονομικά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι η Περιφέρεια στηρίζει την πιο πάνω πρωτοβουλία, καθώς εκτιμά ότι θα πρέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες να έχουν προτεραιότητα τα κλασικά αθλήματα, τα οποία -όπως τόνισε- δεν είναι δυνατόν να αφαιρούνται σε βάρος νέων “εμπορικότερων” μοντέρνων αθλημάτων.

Στην ίδια συνάντηση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας και ο ολυμπιονίκης Π. Δήμας κατέληξαν στην κοινή διαπίστωση ότι οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες “μετεξελίσσονται ταχύτατα από παγκόσμια αθλητική διοργάνωση σε εμπορικό γεγονός, κάτι που αντίκειται βεβαίως στον πνεύμα των Ολυμπακών Αγώνων της αρχαιότητας”.Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE