ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε.ΛΑΚΩΝΙΑΣ: "Ευτυχώς όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι."

 



Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ



Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει τη μάχη των εκλογών της 25ης Ιουνίου, με αποφασιστικότητα και ενότητα, από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον τελευταίο φίλο της παράταξής μας, με στόχο την επόμενη των εκλογών να σχηματίσει μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση.

Μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση που ακούει και κατανοεί τα προβλήματα των πολιτών, που δίνει λύσεις, που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, που δεν φοβάται να έρθει σε ρήξη με τις πολιτικές συμφερόντων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που έφτασαν στο πρόσφατο παρελθόν την χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Στις φωνές που καλούν τους πολίτες να εκλέξουν αντιπολίτευση, απαντάμε ότι ο δικός μας στόχος είναι η πρώτη και όχι η δεύτερη θέση, γιατί έχουμε συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης μας. Με τον ίδιο τρόπο που είχαμε συναίσθηση της ευθύνης μας όταν αναλάβαμε για πρώτη φορά την διακυβέρνηση της χώρας και καταφέραμε να την παραδώσουμε δυνατή και με ισχυρή διεθνή παρουσία.

Απαντάμε επίσης ότι ο λαός γύρισε την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ καταποντίζοντάς το εκλογικά γιατί δεν άντεχε πλέον τα ψέματα, την εξουσιομανία, την διαφθορά και την οικογενειοκρατία. Δυστυχώς όμως, αντί να αλλάξει ρότα, δέκα χρόνια μετά εξακολουθεί να πολιτεύεται με τις ίδιες αξίες. Ο λαός όμως έχει ιστορική μνήμη και γύρισε για πάντα την πλάτη στα κληρονομικά δαχτυλίδια και την αναξιοκρατία.

Θυμίζουμε τέλος στα νεαρά μέλη της παλαιάς γενιάς του ΠΑΣΟΚ που τάσσονται αυτόκλητοι προστάτες του λαού και της αγροτιάς, ότι αυτά που τάζουν προεκλογικά, όπως το ακατάσχετο των αγροτικών επιδοτήσεων και οι ενεργειακές κοινότητες, έχουν ήδη θεσμοθετηθεί και ισχύουν από το 2018 με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνιστούμε επίσης, πριν τις προεκλογικές τους εξαγγελίες προς τους αγρότες, να ρίξουν μια ματιά στους κανόνες ανταγωνισμού της ΕΕ, για να μην την πατήσουν όπως την πάτησαν οι Υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (Χατζηγάκης, Κοντός, Μωραίτης, Κοσκινάς), χρεώνοντας την χώρα με δισεκατομμύρια, τα οποία καλούνται να επιστρέψουν πίσω σήμερα, όχι ασφαλώς οι Υπουργοί που έταζαν από την τσέπη τους αλλά οι ίδιοι οι αγρότες και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί από την δική τους τσέπη.

Καλά τα τάματα, καλοί και οι προστάτες, χωρίς ουσιαστική γνώση όμως των προβλημάτων του αγροτικού χώρου αλλά ούτε καν και της νομοθεσίας που ισχύει επί χρόνια, ουσιαστική δουλειά δεν μπορεί να γίνει, μόνο ψηφοθηρική προπαγάνδα.

Ευτυχώς όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και μπορούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα των αγροτών και στα σαλόνια των Βρυξελλών και στα αλώνια των χωραφιών. Με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με βαθιά γνώση του αγροτικού χώρου. Χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς φαντασιοπληξίες, χωρίς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Καλούμε όλους τους πολίτες στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ και να ανανεώσουν την εντολή τους στον βουλευτή της Αριστεράς Σταύρο Αραχωβίτη, γιατί θυμούνται ότι ήταν πάντα δίπλα τους και ξέρουν ότι θα εξακολουθεί να είναι παρών για τα συμφέροντα της Λακωνίας και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Όλοι μαζί για την Λακωνία. Όλοι μαζί για το αύριο του νομού μας. Μαζί για τη Λακωνία που ζούμε, αναδεικνύουμε και θέλουμε.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ