Η (ΔΕΠ) συμμετείχε στην Εκθεσιακή Δραστηριότητα, «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) συμμετείχε στην Εκθεσιακή Δραστηριότητα, «𝚱𝚶𝚸𝚰𝚴𝚯𝚰𝚨 𝚷𝚬𝚲𝚶𝚷𝚶𝚴𝚴𝚮𝚺𝚶𝚺 𝟐𝟎𝟐𝟑», η οποία πραγματοποιήθηκε (𝟏𝟓-𝟏𝟖 𝚰𝚶𝚼𝚴𝚰𝚶𝚼 𝟐𝟎𝟐𝟑), στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου (Πλατεία Φλοίσβου) στο κέντρο της Κορίνθου.

Η έκθεση «𝚱𝚶𝚸𝚰𝚴𝚯𝚰𝚨 𝚷𝚬𝚲𝚶𝚷𝚶𝚴𝚴𝚮𝚺𝚶𝚺 𝟐𝟎𝟐𝟑», τέλεσε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και άλλων φορέων.

Πρόκειται για ένα θεσμό, που δημιουργήθηκε πριν μερικά χρόνια μετά από πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με την υποστήριξη των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Ηλείας, με σαφή στόχο την Περιφερειακή διάσταση του Εκθεσιακού θεσμού και την ανάδειξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών των περιοχών μας.

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) με το περίπτερό της, είχε τη δυνατότητα να ενημερώσει τους επιχειρηματίες που προέρχονται από τους χώρους των τροφίμων και ποτών, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της ενέργειας, του τουρισμού και των υπηρεσιών για την νέα προγραμματική περίοδο του «Ανταγωνιστικότητα 2021 – 2027».

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, της ΔΕΠ και του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας στον χαιρετισμό του επεσήμανε ότι: «Η έκθεση αυτή που έχει εδραιωθεί ως εξαιρετική και πλουραλιστική διοργάνωση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θεσμό για την στήριξη και ανάδειξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας. Η στήριξη του συνόλου των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου στον θεσμό αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη, θέτοντας τα θεμέλια για μια συνεχή ανοδική πορεία προβάλλοντας κυρίως τις νέες επιχειρήσεις, την καινοτομία αλλά και την εξωστρέφεια. Στα πλαίσια αυτά, χαιρετίζουμε την διοργάνωση, είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία της και θα συνεισφέρουμε σε απόλυτο βαθμό για αυτήν»».

Μεταξύ άλλων, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ, αναφέρθηκε συνοπτικά, στα αποτελέσματα στήριξης των επιχειρήσεων, καθώς είναι ο φορέας που έχει ως αρμοδιότητα την διαχείριση Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει επιχειρησιακά το σύνολο της επικράτειας.


Σχόλια

ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΓΟΝΑΣ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: "έδιναν εμπιστευτικές πληροφορίες σε άλλες παρατάξεις για να τις καλοπιάσουν και κοίταζαν μόνο τον εαυτούλη τους!"

Ζητείται Νοσηλευτικό προσωπικό από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μάνης

"ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ"

"διέρρεαν "επικυρωμένες" φημολογίες, στις οποίες το όνομά μου ταυτιζόταν με την υποστήριξη συγκεκριμένου συνδυασμού"

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ