Eπιστολή Νεοκλή Κρητικού προς ΔΕΕΠ ΝΔ ΛΑΚΩΝΙΑΣΔελτίο Τύπου


Επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας, απέστειλε ο Νεοκλής Κρητικός, ο οποίος εξελέγη βουλευτής Λακωνίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Κρητικός προκρίνει την αναγκαιότητα συσπείρωσης και ενεργοποίησης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και προτείνει άμεση σύγκληση της ΔΕΕΠ, ώστε να καθορισθούν από κοινού με τις συνυποψήφιες και τους συνυποψήφιούς του οι δράσεις για τις προσεχείς εκλογές, που ως κεντρικό στόχο έχουν την επίτευξη της αυτοδυναμίας.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη της ΔΕΕΠΗ μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, έχει ιστορικό χαρακτήρα.

Το μήνυμα των πολιτών ήταν ξεκάθαρο. Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και βήματα μπροστά. Έδειξαν εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό και την παράταξη της αξιοπιστίας, των δεσμεύσεων και της σκληρής δουλειάς.

Η χώρα πρέπει να τρέξει μπροστά, με μια αποτελεσματική κυβέρνηση, που να μπορεί να εγγυηθεί την πρόοδο για όλους. Γι’ αυτό με σεμνότητα και εντιμότητα θα δώσουμε τις επόμενες ημέρες ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη για την αυτοδυναμία!

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει πιο ενεργοποιημένους και συσπειρωμένους από κάθε άλλη φορά! Οφείλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα, προκειμένου οι εκλογές της 25ης Ιουνίου όχι μόνο να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου, αλλά και να φέρουν τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη.

Σας προτείνω άμεση σύγκληση της ΔΕΕΠ, έτσι ώστε, μέσα από γόνιμη συζήτηση, να καθορίσουμε τις κοινές μας δράσεις και την κοινή μας πορεία, προς το λακωνικό λαό. Επιπλέον, καλώ όλα τα μέλη σε συστράτευση, προκειμένου το όραμα του Προέδρου και όλων μας, η αυτοδύναμη κυβέρνηση, να γίνει πραγματικότητα.

Όσον αφορά στο πρόσωπό μου, δε σας κρύβω ότι ένιωσα βαθιά την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον Πρόεδρό μας, όχι μόνο για να τον συγχαρώ για τη θριαμβευτική του νίκη, αλλά και για να τον προσκαλέσω: να του μεταφέρω την επιθυμία των συμπατριωτών μας, να επισκεφτεί τη Λακωνία μας. Νομίζω, πως σύντομα θα έχουμε τη χαρά να τον υποδεχτούμε.

Καταληκτικά, επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω ξανά, πως θεωρώ τη σύγκληση της ΔΕΕΠ μας απαραίτητη, ώστε να αξιολογηθούν και αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα παραπάνω και να ξεκινήσουμε άμεσα -υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της ΔΕΕΠ- μια κοινή δράση ενόψει των προσεχών εκλογών.Με εκτίμηση


Νεοκλής Δ. Κρητικός


Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για κάτι καλύτερο."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE