"Κορινθία Πελοπόννησος 2023" Επιχορήγηση Επιμελητηρίου Λακωνίας για τη συμμετοχή Επιχειρήσεων-μελών του στην εκθεσιακή δραστηριότηταΗ Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας διοργανώνει την Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» που θα διεξαχθεί στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου από 15 έως 18 Ιουνίου 2023, τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ). Περισσότερες πληροφορίες για την Εκθεσιακή Δραστηριότητα στην ιστοσελίδα της https://exkor.korinthiacc.gr.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40,00€ πλέον ΦΠΑ/m2 ενώ η τιμή για περίπτερα σε ίχνος ανέρχεται στα 20€/m2. Στο κόστος των 40€/m2 συμπεριλαμβάνεται: Φορέας στήριξης αλουμινίου χρώματος γκρι μελαμίνη, με κολώνες και οριζόντιες τραβέρσες ύψους 2.5μ, μετώπη 30εκ. από τραβέρσες αλουμινίου, με επιγραφή 1.52χ0.20μ. (αριθμός stand / επωνυμία εκθέτη), μοκέτα χρώματος μπεζ, φωτισμός με 1 led spot/3 m2, 1 πρίζα μονοφασικού ρεύματος 500w, 1 γραφείο – τραπέζι, 3 καρέκλες, κάδο απορριμμάτων, καλωδιώσεις σε πίνακες.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει τη συμμετοχή των μελών του στην Εκθεσιακή Δραστηριότητα επιχορηγώντας την κάθε επιχείρηση/μέλος με 300€ με ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 στο e-mail: info@lakoniacci.gr.
Η επιχορήγηση θα δοθεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία για το σύνολο των μελών που θα συμμετάσχουν. Η κάθε επιχείρηση-μέλος θα εξοφλήσει το υπόλοιπο του κόστος συμμετοχής της απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία.
Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2023. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη.

Συνημμένα:Αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο (για επιχορήγηση)
Δήλωση συμμετοχής στην έκθεση (στην ανάδοχο εταιρία)
Αφίσα
Επιπρόσθετος Εξοπλισμός
Κάτοψη
Για τα συνημμένα αρχεία πατήστε εδώ


Σχόλια

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

IL POSTO

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΟΡΒΗΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Το παραθαλάσσιο χωριό της Λακωνίας που δεν το βλέπεις από πουθενά...

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΗ ΣΕΖΟΝ

Λακωνία: Δείτε γιατί συνέλαβαν 2 άτομα

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ