ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ: 2ο εργαστήριο για την Αλυσίδα Αξίας των τοπικών ποικιλιών για τους αμπελουργούς και οινοποιούς της περιοχής παρέμβασης της ΟΤΔ ΠάρνωναΗ Αναπτυξιακή Πάρνωνα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας με τίτλο «Μαλβαζίας Μύθος» του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020, διοργανώνει το 2ο εργαστήριο για την Αλυσίδα Αξίας των τοπικών ποικιλιών για τους αμπελουργούς και οινοποιούς της περιοχής παρέμβασης της ΟΤΔ Πάρνωνα, στις 5-6/5/2023, στη Μονεμβασία Λακωνίας, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο καταγραφής του ειδικότερου ενδιαφέροντος συμμετοχής των αμπελουργών και οινοποιών της περιοχής παρέμβασης της ΟΤΔ Πάρνωνα έχει εκπονηθεί σχετικό ερωτηματολόγιο, το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έντυπα ή ηλεκτρονικά στο Τμήμα Προβολής και Συνεργασιών της Αναπτυξιακής Πάρνωνα (διεύθυνση: γραφεία Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. ΑΟ.Τ.Α., Λεωνίδιο Αρκαδίας Τ.Κ. 22300, τηλ. 27570-22807, e-mail: akodella@parnonas.gr, ikalaver@parnonas.gr) μέχρι τις 3/5/2023.Για να δείτε ή να κατεβάσετε το Πρόγραμμα του εργαστηρίου σε pdf μορφή, πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο εργαστήριο, πατήστε εδώ (.doc μορφή).


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ