ΚΟΚΑΪΝΗ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Λακωνία

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από -50- γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθησαν, χθες (7.4.2023) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης και την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 52 και 49 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης Λακωνίας.

Χθες (7.4.2023) το μεσημέρι, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς, τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση, όπου και κατελήφθη ο 49χρονος να προμηθεύει τον 52χρονο, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -32,74- γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -1.800- ευρώ, προερχόμενο από την προαναφερόμενη αγοροπωλησία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και -3- κινητά τηλέφωνα. Ενώ, στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -32,74- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -2.800- ευρώ, προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων και κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα του 52χρονου και οικία του 49χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -20,07- γραμμαρίων,
-3- ζυγαριές ακριβείας,
-το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.



Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ