Όλοι και Όλες την 1η Μάη στην απεργιακή συγκέντρωση στην Σπαρτη, Προσυγκέντρωση στις 10:30 πμ στην Κεντρική ΠλατείαΣωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας

Βρασίδου 125 Σπάρτηhttps://www.facebook.com/PensionersLakonia/

κιν 6973766306 email: syntaxiouchilakonias@gmail.com


22/04/2023

ΖΗΤΩ Η 1 ΜΑΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Τα εκατομμύρια των νεκρών της τάξης μας, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, που έδωσαν ακόμα και την ζωή τους, για να «γυρίσει ο ήλιος», να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες γι’ αυτούς που παράγουν τον πλούτο αυτού του κόσμου χωρίς να τον απολαμβάνουν, μας καλούν όλους και όλες την 1η Μάη στην Σπάρτη, Προσυγκέντρωση στις 10:30 πμ στην Κεντρική Πλατεία σε μια μαζική – μαχητική συγκέντρωση, τιμή σε αυτούς που θυσιάστηκαν, διεκδίκησης των αιτημάτων μας.

Δίνουμε συνέχεια στους πολύμηνους αγώνες μας.
 
Κομμάτι και εμείς του εργατικού κινήματος της Χώρας μας, που με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη με μαζικότητα και αποφασιστικότητα φωνάζει «Δεν θυσιάζουμε τις ζωές μας για τα κέρδη τους».

Ενώνουμε και πάλι την φωνή μας με τους εργαζομένους στη Γαλλία, στη Βρετανία, την Γερμανία, την Πορτογαλία και σε δεκάδες άλλες Χώρες που εναντιώνονται με σκληρούς μαζικούς αγώνες, στην εκμετάλλευση και την αδικία.

Η πείρα των 10ετίων της ζωής και της δράσης, μας διδάσκει ότι ο καπιταλισμός τίποτα δεν παραχωρεί από μόνος του. Αυτό επιβεβαιώνει η πολιτική των αστικών κομμάτων σε βάρος των συνταξιούχων τις τελευταίες και μόνο δεκαετίες και οι αγώνες που δώσαμε για να περισώσουμε κατακτήσεις και να αποσπάσουμε νέα δικαιώματα.

Ο καπιταλισμός καλύτερος δεν γίνεται, ανατρέπεται. Αυτό επίσης επιβάλει το εφιαλτικό μέλλον που μας υπόσχονται αυτοί που φιλοδοξούν να γίνουν κυβέρνηση για να διαχειριστούν τον καπιταλισμό στη Χώρα μας, με νέες αυξήσεις των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, νέες περικοπές συντάξεων, ιδιωτικοποίηση υγείας – πρόνοιας κλπ. Δεν θα τους επιτρέψουμε, είμαστε και θα είμαστε στο δρόμο του αγώνα διεκδικώντας ότι μας έχει αφαιρεθεί και ότι απαιτείτε από τον πλούτο που έχουμε παράξει για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Όλοι και Όλες την 1η Μάη στην απεργιακή συγκέντρωση στην Σπαρτη, Προσυγκέντρωση στις 10:30 πμ στην Κεντρική Πλατεία

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ