ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στο Digital Marketing σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕΤο Επιμελητήριο Λακωνίας αφουγκράζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων, με το e-shopping να αναπτύσσεται ραγδαίως και τους επιχειρηματίες να καλούνται να είναι αντάξιοι των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο 10 ωρών, με τίτλο Ψηφιακό Μάρκετινγκ / Digital Marketing σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ.


Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να αναπτύξουν την online παρουσία της επιχείρησής τους και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα για να επικοινωνήσουν με το κοινό που τους ενδιαφέρει.

Κατά την διάρκειά του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.

Ενδεικτική Θεματολογία σεμιναρίουΔημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας
Διαφημίσεις μέσω προγραμματισμού
Μάρκετινγκ με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Βελτιστοποίηση μηχανισμών αναζήτησης
Μάρκετινγκ με τη χρήση ηλεκτρονικού μηνύματος

Έπειτα από διερεύνηση και λόγω αδυναμίας για δια ζώσης διεξαγωγή και παρακολούθηση του σεμιναρίου, ενημερώνουμε τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη, που είτε έχουν ήδη υποβάλει αίτηση είτε ενδιαφέροντα να υποβάλουν, ότι το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης (μέσω zoom) την Τετάρτη 15/3 και ώρες 18:00 - 21:00, το Σάββατο 18/3 και ώρες 18:00 – 21:00 και τη Δευτέρα 20/3 και ώρες 17:00 – 21:00.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 21,00€/συμμετέχοντα. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει κατά το ήμισυ το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του και των εργαζόμενων σε αυτές, ως εκ τούτου η τιμή για τον κάθε συμμετέχοντα ανέρχεται στα 10,50€.

Όσοι εκ των επιχειρήσεων-μελών επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο (ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, μέλη εταιριών ή και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου) πρέπει καταθέσουν το ποσό των 10,50€/συμμετέχοντα στον λογαριασμό της τράπεζα Alpha (GR710140 3580 3580 0233 0000 660) του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ και να μας προωθήσουν το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τη συνημμένη αίτηση το αργότερο μέχρι 28/2/2023. Όσοι εκ των ενδιαφερομένων έχουν προωθήσει τη σχετική αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης στο Επιμελητήριο δεν οφείλουν να κάνουν κάποια περεταίρω ενέργεια.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν και τη συμμετοχή τους – με τον ίδιο τρόπο – και μη μέλη του Επιμελητηρίου με την προϋπόθεση της κατάθεσης ολόκληρου του ποσού δηλαδή 21,00€Τα παραπάνω δικαιολογητικά παρακαλούμε όπως σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lakoniacci.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2733022279 εσωτ 6 κα. Γκαραβέλη Έλλη ή στο εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος Γιώργος.


Αρχεία:
Δήλωση Συμμετοχής.pdf


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ