ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στο Digital Marketing σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕΤο Επιμελητήριο Λακωνίας αφουγκράζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων, με το e-shopping να αναπτύσσεται ραγδαίως και τους επιχειρηματίες να καλούνται να είναι αντάξιοι των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο 10 ωρών, με τίτλο Ψηφιακό Μάρκετινγκ / Digital Marketing σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ.


Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να αναπτύξουν την online παρουσία της επιχείρησής τους και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα για να επικοινωνήσουν με το κοινό που τους ενδιαφέρει.

Κατά την διάρκειά του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.

Ενδεικτική Θεματολογία σεμιναρίουΔημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας
Διαφημίσεις μέσω προγραμματισμού
Μάρκετινγκ με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Βελτιστοποίηση μηχανισμών αναζήτησης
Μάρκετινγκ με τη χρήση ηλεκτρονικού μηνύματος

Έπειτα από διερεύνηση και λόγω αδυναμίας για δια ζώσης διεξαγωγή και παρακολούθηση του σεμιναρίου, ενημερώνουμε τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη, που είτε έχουν ήδη υποβάλει αίτηση είτε ενδιαφέροντα να υποβάλουν, ότι το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης (μέσω zoom) την Τετάρτη 15/3 και ώρες 18:00 - 21:00, το Σάββατο 18/3 και ώρες 18:00 – 21:00 και τη Δευτέρα 20/3 και ώρες 17:00 – 21:00.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 21,00€/συμμετέχοντα. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει κατά το ήμισυ το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του και των εργαζόμενων σε αυτές, ως εκ τούτου η τιμή για τον κάθε συμμετέχοντα ανέρχεται στα 10,50€.

Όσοι εκ των επιχειρήσεων-μελών επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο (ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, μέλη εταιριών ή και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου) πρέπει καταθέσουν το ποσό των 10,50€/συμμετέχοντα στον λογαριασμό της τράπεζα Alpha (GR710140 3580 3580 0233 0000 660) του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ και να μας προωθήσουν το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τη συνημμένη αίτηση το αργότερο μέχρι 28/2/2023. Όσοι εκ των ενδιαφερομένων έχουν προωθήσει τη σχετική αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης στο Επιμελητήριο δεν οφείλουν να κάνουν κάποια περεταίρω ενέργεια.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν και τη συμμετοχή τους – με τον ίδιο τρόπο – και μη μέλη του Επιμελητηρίου με την προϋπόθεση της κατάθεσης ολόκληρου του ποσού δηλαδή 21,00€Τα παραπάνω δικαιολογητικά παρακαλούμε όπως σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lakoniacci.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2733022279 εσωτ 6 κα. Γκαραβέλη Έλλη ή στο εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος Γιώργος.


Αρχεία:
Δήλωση Συμμετοχής.pdf


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ