Κατατοπιστική ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου στο Γύθειο για το δίκαιο της θάλασσας και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις



Μια εξαιρετικά κατατοπιστική ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Άγγελου Συρίγου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το πάντα επίκαιρο θέμα του δικαίου της θάλασσας και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο κ. Συρίγος παρουσίασε συγκροτημένα όλες τις πτυχές των ελληνοτουρκικών σχέσεων από την επομένη της Μικρασιατικής Καταστροφής το 1922 έως και σήμερα, τη διαμάχη για την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου, την αιγιαλίτιδα ζώνη, τον εναέριο χώρο κ.ά. και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολης Μάνης, τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λακωνίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Γυθείου.





Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - Σαν αρχαία Σπαρτιάτισσα...

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ