ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣΜε αφορμή τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τους δημότες Ευρώτα προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τους πρόσφατους καταστρεπτικούς σεισμούς, ο Δήμος Ευρώτα διευκρινίζει τα εξής:

Από την πρώτη στιγμή η Δημοτική Αρχή έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ για συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και προς αυτή την κατεύθυνση εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του στις 7 Φεβρουαρίου 2023, τη λήψη σχετικής απόφασης, κάτι που εγκρίθηκε ομόφωνα.

Αμέσως υπήρξε ενημέρωση, μέσω έκδοσης δελτίου Τύπου, ανάρτησης στην ιστοσελίδα και στα social media του Δήμου. Η δε ανταπόκριση των συνδημοτών μας στο κάλεσμα να εκφράσουμε όλοι μαζί την οικουμενική αξία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς υπήρξε περισσότερο από εντυπωσιακή, όπως συνέβη και πανελλαδικά, με συνέπεια η ΚΕΔΕ να ενημερώσει ότι παρατείνει το χρονικό διάστημα, εντός του οποίου μπορούν να συγκεντρώνεται ανθρωπιστική βοήθεια, έως και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Η συγκέντρωση της βοήθειας αποφασίστηκε να γίνει σε χώρο του Δήμου Τρίπολης. Ωστόσο, εξαιτίας της μαζικής ανταπόκρισης δημοτών απ’ όλη την Περιφέρεια, ο χώρος που είχε επιλεγεί από τον Δήμο Τρίπολης υπερκαλύφθηκε από τον όγκο της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε, με συνέπεια να μην μπορεί να δεχθεί περισσότερα αγαθά.

Γι’ αυτόν τον λόγο η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας των δημοτών Ευρώτα και η συγκέντρωσή της στην Τρίπολη, θα γίνει τις προσεχείς ημέρες, οπότε και ειδικό φορτηγό της ΚΕΔΕ αναμένεται να βρίσκεται εκεί για να την παραλάβει και να την αποστείλει στους γειτονικούς λαούς που βρίσκονται σε ανάγκη.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΛΑΚΩΝΙΑ: Τον συνέλαβαν μετά από 7 χρόνια

Απίστευτο! Κεραυνός χτύπησε εργαζόμενη στο Κάστρο Μυστρά!

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ