ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣΜε αφορμή τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τους δημότες Ευρώτα προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τους πρόσφατους καταστρεπτικούς σεισμούς, ο Δήμος Ευρώτα διευκρινίζει τα εξής:

Από την πρώτη στιγμή η Δημοτική Αρχή έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ για συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και προς αυτή την κατεύθυνση εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του στις 7 Φεβρουαρίου 2023, τη λήψη σχετικής απόφασης, κάτι που εγκρίθηκε ομόφωνα.

Αμέσως υπήρξε ενημέρωση, μέσω έκδοσης δελτίου Τύπου, ανάρτησης στην ιστοσελίδα και στα social media του Δήμου. Η δε ανταπόκριση των συνδημοτών μας στο κάλεσμα να εκφράσουμε όλοι μαζί την οικουμενική αξία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς υπήρξε περισσότερο από εντυπωσιακή, όπως συνέβη και πανελλαδικά, με συνέπεια η ΚΕΔΕ να ενημερώσει ότι παρατείνει το χρονικό διάστημα, εντός του οποίου μπορούν να συγκεντρώνεται ανθρωπιστική βοήθεια, έως και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Η συγκέντρωση της βοήθειας αποφασίστηκε να γίνει σε χώρο του Δήμου Τρίπολης. Ωστόσο, εξαιτίας της μαζικής ανταπόκρισης δημοτών απ’ όλη την Περιφέρεια, ο χώρος που είχε επιλεγεί από τον Δήμο Τρίπολης υπερκαλύφθηκε από τον όγκο της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε, με συνέπεια να μην μπορεί να δεχθεί περισσότερα αγαθά.

Γι’ αυτόν τον λόγο η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας των δημοτών Ευρώτα και η συγκέντρωσή της στην Τρίπολη, θα γίνει τις προσεχείς ημέρες, οπότε και ειδικό φορτηγό της ΚΕΔΕ αναμένεται να βρίσκεται εκεί για να την παραλάβει και να την αποστείλει στους γειτονικούς λαούς που βρίσκονται σε ανάγκη.


Σχόλια

ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΓΟΝΑΣ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΤΟ ΚΕΕΜ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: "Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας."

ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: έπειτα από διαπληκτισμό 45χρονος πυροβόλησε 33χρονο

ΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Καλώ την ανάδοχο εταιρεία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των έργων σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις."

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ