ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ανάρτηση της κας Βλάχου για το Πνευματικό Κέντρο Συκιάς


Εκ κακού κόρακος κακόν ωόν

Το 2011 στην αρχή της δημοτικής μας θητείας, στη θέση του πνευματικού κέντρου της Συκιάς υπήρχαν μόνο οι σκουριασμένες κολόνες του υπογείου που κατασκευάσθηκαν τη δεκαετία του 1990, χωρίς την πλάκα οροφής όπως φαίνεται από τη φωτογραφία.



Ο Δήμος θεωρώντας ότι αξίζει στη Συκιά η προσπάθεια για τη συνέχιση της δημιουργίας Πνευματικού Κέντρου και παρά το πολύ μεγάλο ποσό που απαιτείτο για να ολοκληρωθεί, όταν το επέτρεψαν οι συνθήκες το 2017, εκτέλεσε έργο διαθέτοντας 67.804,00 € από πόρους του Δήμου. Έγινε ενίσχυση στις κολόνες του υπογείου και κατασκευάσθηκε το δάπεδο και η οροφή του υπογείου.

Για τη συνέχιση του κτιρίου, εντάξαμε το έργο στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 με προϋπολογισμό 280.990,00 € με προβλεπόμενες εργασίες ολοκλήρωσης φέροντος οργανισμού (ισογείου), τοιχοποιία, επιχρίσματα, κατασκευή στέγης, ηλεκτρομηχανολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις κ.λ.π.

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσής του δεν οφείλεται στο Δήμο, αλλά στον τρόπο πληρωμής του έργου από το Υπουργείο. Κάποιος όμως που στη ζωή του δεν έχει βάλει ούτε μία πέτρα πάνω στην άλλη, δεν γνωρίζει τι αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να προκύψουν, ειδικά στα δημοτικά έργα.

Και βέβαια ουδέποτε πληρώθηκε η οροφή του υπογείου δύο φορές όπως αθλίως αναφέρει η γράφουσα, αφού εύκολα μπορούσε να το διαπιστώσει ρωτώντας την Τεχνική Υπηρεσία.

Όμως η συγκεκριμένη δεν είναι η πρώτη φορά που ασχημονεί, αφού και στην αρχή της θητείας της, όταν γινόταν επανασπορά του γηπέδου των Μολάων αν και γεωπόνος, έκανε ολόκληρη εισήγηση, θεωρώντας ότι καταστρέψαμε το γήπεδο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ