Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών στέλνει 6 Σπαρτιατόπουλα στην Ισπανία του… Πικάσο και του Γκαουντί!Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών, συμμετέχοντας σε ένα ακόμη εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «στέλνει» έξι (6) νέες και νέους της Σπάρτης (με καταγωγή ή που τιμούν την πόλη μας ως φοιτήτριες/ές) στην Ισπανία του… Πικάσο και του Γκαουντί!

Το πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο την ΤΕΧΝΗ και την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!

Η τέχνη είναι ικανή να αλλάξει τα συναισθήματά μας και να δημιουργήσει κοινωνικούς δεσμούς. Μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε συναισθήματα. Είναι μια πολύ δυνατή, μη λεκτική γλώσσα που επιτρέπει στους ανθρώπους να εκφράσουν τα πιο βαθιά συναισθήματά τους. Δια μέσου της τέχνης και της πολιτιστικής κληρονομιάς, μπορούμε να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά τα συναισθήματα που διαφορετικά, δεν θα ξέραμε πως να «προφέρουμε». Με αυτό το έργο, θέλουμε να βοηθήσουν τους νέους να μάθουν να χρησιμοποιούν την τέχνη ως μέθοδο αυτοστοχασμού και επικοινωνίας. Σκοπεύουμε να αναπτύξουμε την κριτική τους σκέψη έτσι ώστε να μην είναι πλέον παθητικοί αλλά ενεργοί χρήστες και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κληρονομιά και την τέχνη ως μέσο αυτογνωσίας και επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα στη γραφική πόλη Tolοcirio στα περίχωρα της Μαδρίτης, στις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, και θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εξορμήσεις στις μεσαιωνικές πόλεις Segovia και Olmedo, ενώ οι συμμετέχουσες/οντες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και τη Μαδρίτη!


ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 12 Μαρτίου 2023 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)Αιτήσεις/Πληροφορίες: spartanstudiessociety@gmail.com & 6984578189 (15:00-21:00)
Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΛΑΚΩΝΙΑ: Τον συνέλαβαν μετά από 7 χρόνια

Απίστευτο! Κεραυνός χτύπησε εργαζόμενη στο Κάστρο Μυστρά!

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ