Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών στέλνει 6 Σπαρτιατόπουλα στην Ισπανία του… Πικάσο και του Γκαουντί!Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών, συμμετέχοντας σε ένα ακόμη εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «στέλνει» έξι (6) νέες και νέους της Σπάρτης (με καταγωγή ή που τιμούν την πόλη μας ως φοιτήτριες/ές) στην Ισπανία του… Πικάσο και του Γκαουντί!

Το πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο την ΤΕΧΝΗ και την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!

Η τέχνη είναι ικανή να αλλάξει τα συναισθήματά μας και να δημιουργήσει κοινωνικούς δεσμούς. Μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε συναισθήματα. Είναι μια πολύ δυνατή, μη λεκτική γλώσσα που επιτρέπει στους ανθρώπους να εκφράσουν τα πιο βαθιά συναισθήματά τους. Δια μέσου της τέχνης και της πολιτιστικής κληρονομιάς, μπορούμε να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά τα συναισθήματα που διαφορετικά, δεν θα ξέραμε πως να «προφέρουμε». Με αυτό το έργο, θέλουμε να βοηθήσουν τους νέους να μάθουν να χρησιμοποιούν την τέχνη ως μέθοδο αυτοστοχασμού και επικοινωνίας. Σκοπεύουμε να αναπτύξουμε την κριτική τους σκέψη έτσι ώστε να μην είναι πλέον παθητικοί αλλά ενεργοί χρήστες και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κληρονομιά και την τέχνη ως μέσο αυτογνωσίας και επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα στη γραφική πόλη Tolοcirio στα περίχωρα της Μαδρίτης, στις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, και θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εξορμήσεις στις μεσαιωνικές πόλεις Segovia και Olmedo, ενώ οι συμμετέχουσες/οντες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και τη Μαδρίτη!


ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 12 Μαρτίου 2023 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)Αιτήσεις/Πληροφορίες: spartanstudiessociety@gmail.com & 6984578189 (15:00-21:00)
Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE