ΠΡΟΧΩΡΑ με 6.600.000€ ο δρόμος Γύθειο – Αρεόπολη – ΓερολιμέναςΑποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό 3 “ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης” της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων) με αντικείμενο την ανάθεση τεχνικών μελετών για το με προϋπολογισμό 154.909,54 ευρώ έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Προέβη επίσης η Επιτροπή στην έγκριση του 1ου πρακτικού δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ- του με προϋπολογισμό 6.600.000 ευρώ έργου που αφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής τμήματος της 2Α οδού Γύθειο – Αρεόπολη – Γερολιμένας .

Ενέκρινε ακόμα η Οικονομική Επιτροπή το 1ο πρακτικό δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ- του με προϋπολογισμό 360.000 ευρώ έργου συντήρησης της εθνικής οδού 82 Σπάρτη – Καλαμάτα.

Ακόμα, εγκρίθηκε το 1ο πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανοικτή διαδικασία, μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη προσωρινού ανάδοχου κατασκευής του με προϋπολογισμό 3.115.000 ευρώ έργου βελτίωσης της οδικής ασφάλειας υπεραστικών οδών στη Μεσσηνία.

Στη σημερινή συνεδρίαση, εξ άλλου, εγκρίθηκε η ανάδειξη οριστικού μειοδότη και η κατακύρωση, αφ’ ενός του με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργου με αντικείμενο την προμήθεια και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και εξοπλισμού στο ανοιχτό στάδιο της Μεγαλόπολης και αφ’ ετέρου του με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργου αντικατάστασης και αναβάθμισης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στους Χράνους Μεγαλόπολης.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση της ανάδειξης οριστικού μειοδότη και κατακύρωσης στο με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ έργο ολοκλήρωση ανάπλασης της λίμνης Τάκα που αφορά στις οδούς πρόσβασης και στην άρδευση.

Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε μεταξύ άλλων, την ανάδειξη οριστικού μειοδότη και κατακύρωση του με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ έργου συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Χάνι Κοπανίτσα – Χάραδρος – Πλάτανος – Σίταινα – Καστάνιτσα.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ