ΠΡΟΧΩΡΑ με 6.600.000€ ο δρόμος Γύθειο – Αρεόπολη – ΓερολιμέναςΑποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό 3 “ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης” της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων) με αντικείμενο την ανάθεση τεχνικών μελετών για το με προϋπολογισμό 154.909,54 ευρώ έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Προέβη επίσης η Επιτροπή στην έγκριση του 1ου πρακτικού δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ- του με προϋπολογισμό 6.600.000 ευρώ έργου που αφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής τμήματος της 2Α οδού Γύθειο – Αρεόπολη – Γερολιμένας .

Ενέκρινε ακόμα η Οικονομική Επιτροπή το 1ο πρακτικό δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ- του με προϋπολογισμό 360.000 ευρώ έργου συντήρησης της εθνικής οδού 82 Σπάρτη – Καλαμάτα.

Ακόμα, εγκρίθηκε το 1ο πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανοικτή διαδικασία, μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη προσωρινού ανάδοχου κατασκευής του με προϋπολογισμό 3.115.000 ευρώ έργου βελτίωσης της οδικής ασφάλειας υπεραστικών οδών στη Μεσσηνία.

Στη σημερινή συνεδρίαση, εξ άλλου, εγκρίθηκε η ανάδειξη οριστικού μειοδότη και η κατακύρωση, αφ’ ενός του με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργου με αντικείμενο την προμήθεια και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και εξοπλισμού στο ανοιχτό στάδιο της Μεγαλόπολης και αφ’ ετέρου του με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργου αντικατάστασης και αναβάθμισης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στους Χράνους Μεγαλόπολης.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση της ανάδειξης οριστικού μειοδότη και κατακύρωσης στο με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ έργο ολοκλήρωση ανάπλασης της λίμνης Τάκα που αφορά στις οδούς πρόσβασης και στην άρδευση.

Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε μεταξύ άλλων, την ανάδειξη οριστικού μειοδότη και κατακύρωση του με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ έργου συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Χάνι Κοπανίτσα – Χάραδρος – Πλάτανος – Σίταινα – Καστάνιτσα.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - Σαν αρχαία Σπαρτιάτισσα...

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ