ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥΆμεση ήταν η ανταπόκριση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα, στο αίτημα του Δημάρχου Ευρώτα, κ. Δήμου Βέρδου σε ό,τι αφορά στην ταχεία εκταμίευση πόρων για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 26ης Ιανουαρίου 2023.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ευρώτα επισκέφτηκε τις προηγούμενες μέρες τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, στον οποίο έθεσε το ζήτημα της κατεπείγουσας χρηματοδότησης του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Βέρδος ενημέρωσε τον κ. Πέτσα για το αναλυτικό Τεχνικό Δελτίο που έχει ήδη συνταχθεί και κατατεθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών από τον Δήμο και στο οποίο γίνεται αναλυτική καταγραφή όλων των καταστροφών που προκάλεσαν στο Δήμο Ευρώτα τα ακραία φαινόμενα της 26ης Ιανουαρίου 2023, συνολικού ύψους 2,7 εκατ. ευρώ. Ο Δήμαρχος Ευρώτα ζήτησε την άμεση εκταμίευση πόρων για την κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών και ο αναπληρωτής Υπουργός υπέγραψε χθες σχετική απόφαση για την εκταμίευση 250.000 ευρώ, προκειμένου να γίνουν το συντομότερο δυνατό οι απαραίτητες παρεμβάσεις αποκατάστασης καταστροφών.

Επίσης, με αφορμή τη συνάντησή τους, ο κ. Βέρδος έθεσε εκ νέου στον κ. Πέτσα το ζήτημα της συγκέντρωσης των Υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και φορέων του Δημοσίου υπό μία σκέπη, δηλαδή τη χρηματοδότηση για τη λειτουργία ενιαίας κτηριακής εγκατάστασης, που θεωρείται ιδιαίτερης σπουδαιότητας, προκειμένου οι Υπηρεσίες του Δήμου να καθίστανται πιο εύρυθμες, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την ποιότητα εξυπηρέτησης των δημοτών.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ