ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥΆμεση ήταν η ανταπόκριση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα, στο αίτημα του Δημάρχου Ευρώτα, κ. Δήμου Βέρδου σε ό,τι αφορά στην ταχεία εκταμίευση πόρων για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 26ης Ιανουαρίου 2023.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ευρώτα επισκέφτηκε τις προηγούμενες μέρες τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, στον οποίο έθεσε το ζήτημα της κατεπείγουσας χρηματοδότησης του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Βέρδος ενημέρωσε τον κ. Πέτσα για το αναλυτικό Τεχνικό Δελτίο που έχει ήδη συνταχθεί και κατατεθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών από τον Δήμο και στο οποίο γίνεται αναλυτική καταγραφή όλων των καταστροφών που προκάλεσαν στο Δήμο Ευρώτα τα ακραία φαινόμενα της 26ης Ιανουαρίου 2023, συνολικού ύψους 2,7 εκατ. ευρώ. Ο Δήμαρχος Ευρώτα ζήτησε την άμεση εκταμίευση πόρων για την κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών και ο αναπληρωτής Υπουργός υπέγραψε χθες σχετική απόφαση για την εκταμίευση 250.000 ευρώ, προκειμένου να γίνουν το συντομότερο δυνατό οι απαραίτητες παρεμβάσεις αποκατάστασης καταστροφών.

Επίσης, με αφορμή τη συνάντησή τους, ο κ. Βέρδος έθεσε εκ νέου στον κ. Πέτσα το ζήτημα της συγκέντρωσης των Υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και φορέων του Δημοσίου υπό μία σκέπη, δηλαδή τη χρηματοδότηση για τη λειτουργία ενιαίας κτηριακής εγκατάστασης, που θεωρείται ιδιαίτερης σπουδαιότητας, προκειμένου οι Υπηρεσίες του Δήμου να καθίστανται πιο εύρυθμες, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την ποιότητα εξυπηρέτησης των δημοτών.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΛΑΚΩΝΙΑ: Τον συνέλαβαν μετά από 7 χρόνια

Απίστευτο! Κεραυνός χτύπησε εργαζόμενη στο Κάστρο Μυστρά!

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ