Από 23 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις από μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για χρηματοδότηση από τη δράση “Βασικός ψηφιακός μετασχηματισμός ΜμΕ”Δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη δράση “Βασικός ψηφιακός μετασχηματισμός ΜμΕ» του προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα” ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Η δράση -η συνολική δημόσια δαπάνη της οποίας ανέρχεται σε 90.000.000 ευρώ- θα χρηματοδοτηθεί με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα” 2021-2027, στην Προτεραιότητα 2 “Ενίσχυση επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας”.

Δικαιούχοι στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που νομίμως λειτουργούν και δραστηριοποιούνται στη χώρα, σε επιλέξιμους για τη δράση ΚΑΔ και πληρούν τα αναφερόμενα στην αναλυτική πρόσκληση της δράσης (την οποία μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου).

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης ενισχύονται αιτήσεις χρηματοδότησης ύψους (επιχορηγούμενος προϋπολογισμός) από 18.000 έως 30.000 ευρώ. Το ποσοστό δημόσιας χρηματοδότησης ανέρχεται έως 50% του προϋπολογισμού της αίτησης χρηματοδότησης.

Για τις αιτήσεις που υποβάλλονται στις περιοχές Δίκαιης Μετάβασης (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Περιφέρεια Nοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Κρήτης και Δήμος Μεγαλόπολης, Δήμος Γορτυνίας, Δήμος Τρίπολης, Δήμος Οιχαλίας), η δημόσια επιχορήγηση δύναται να ανέλθει έως 60% του προϋπολογισμού της αίτησης χρηματοδότησης.

Ως ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στο ΟΠΣΚΕ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων) έχει οριστεί η επόμενη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι.

Η πρόσκληση της Δράσης έχει αναρτηθεί στην “Διαύγεια” καθώς και στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ του προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα” (http://www.antagonistikotita.gr), του ΕΣΠΑ (https://www.espa.gr) και του Ενδιάμεσου Φορέα (http://www.efepae.gr).

Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ Π. Ανταγωνιστικότητα στο τηλέφωνο 8011136300, στο email επικοινωνίας: infoepan@mou.gr, και από τον ΕΦ στο τηλέφωνο 210 6985210, στο e-mail επικοινωνίας: info@efepae.gr καθώς και από τους

εταίρους του ΕΦ.

Την αναλυτική πρόσκληση μπορείτε να δείτε εδώ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 93ΩΗ46ΜΤΛΡ-ΑΜ0


Σχόλια

ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΓΟΝΑΣ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΤΟ ΚΕΕΜ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: "Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας."

ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: έπειτα από διαπληκτισμό 45χρονος πυροβόλησε 33χρονο

ΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Καλώ την ανάδοχο εταιρεία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των έργων σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις."

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ