Λος Άντζελες 2023 : 4 στα 4 για τους βιολογικούς ελαιώνες ΣακελλαρόπουλουΛος Άντζελες 2023 : 4 στα 4 για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

• Στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Los Angeles IOOC

• Ανάμεσα σε 465 δείγματα ελαιολάδων από 20 χώρες

• 621 διεθνή βραβεία για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου


Ένα απόλυτο αποτέλεσμα, με 4 διεθνείς βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές, ήρθε για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο ξεκίνημα των μεγάλων παγκόσμιων διαγωνισμών του 2023.

Στον 24ο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων Los Angeles International Olive Oil Competition 2023,που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στο Sheraton Fairplex Hotel, από τις 6 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2023, όπου οι συμμετοχές έφτασαν τα 465 δείγματα ελαιολάδων από 20 και πλέον ελαιοπαραγωγικές χώρες, προερχόμενα από 172 ελαιοπαραγωγούς και εταιρείες.

Ένας διεθνής διαγωνισμός μεγάλου κύρους και υψηλού βεληνεκούς, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους στην Αμερικανική Ήπειρο και από τους κορυφαίους σε όλο τον κόσμο βάσει της παγκόσμιας κατάταξης Evoo World Ranking.

Επιβραβεύει τα καλυτέρα ελαιόλαδα παγκοσμίως με εξειδικευμένους κριτές - γευσιγνώστες και με το αναγνωρισμένο σύστημα της τυφλής γευσιγνωσίας, με expert olive oil panel tasters, που αναγνωρίζεται από το Διεθνές Συμβούλιο ελαιολάδου IOC.

Το πάνελ των εξειδικευμένων κριτών χαρακτηρίζεται από τεράστια εμπειρία και αξιοπιστία, μεγάλη αυστηρότητα και επαγγελματισμό. Διενεργεί την ατομική αξιολόγηση του κάθε δείγματος ελαιολάδου σε πολλές φάσεις, διενεργώντας συνεχείς ελέγχους ποιοτικούς και οργανοληπτικούς έως ότου δημιουργηθεί η τελική βαθμολογία και η κατάταξη των ελαιολάδων.

Ο βαθμός δυσκολίας, τα υψηλά στάνταρντ, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός του διαγωνισμού φαίνεται από το ενδιαφέρον συμμετοχής πολλών χωρών όπως Γαλλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Πορτογαλία, Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία, Η.Π.Α., Αργεντινή, Αυστραλία, Χιλή, Περού, Νότια Αφρική, Αλγερία, Κίνα, Κύπρος κλπ.

Στον 24ο διαγωνισμό Los Angeles International Olive Oil Competition 2023, οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με 4 μεγάλες διακρίσεις σε ισάριθμες συμμετοχές τους, πετυχαίνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους ειδικούς του διαγωνισμού.

Τα βιολογικά και gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου βραβεύτηκαν με 1 Silver Award και 3 Bronze awards, και τα βραβευμένα ελαιόλαδα είναι:

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Silver Award

FYLLIKON First Harvest - Bronze award

MASTERPIECE Blend evoo - Bronze award

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Bronze award


Οι βραβεύσεις αυτές στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α., αποτελούν μία ακόμα μεγάλη διάκριση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, γιατί βάσει των εξειδικευμένων κριτών - γευσιγνωστών τα καινοτομικά και περιορισμένης παραγωγής ελαιόλαδα αυτά, ξεχώρισαν και αναγνωρίστηκαν για μια ακόμη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ταυτόχρονα στο ξεκίνημα του 2023, συμπληρώνεται ο μοναδικός αριθμός των 621 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αριθμός που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά Single Estate και από συγκεκριμένο Terroir.
Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE