Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης

 ΦΩΤ. Bebetsos Panagiotis 

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης, προς τιμήν των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. 

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης π. Ραφαήλ Τσάλτας, ενώ εγκάρδιο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Παναγιώτης Μπεμπέτσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Βερούτης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Γεωργία Δεδεδήμου, Γεωργία Ζαχαράκη και Δήμητρα Παπανικολάου, οι Επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, κκ. Σταύρος Αργειτάκος, Βαγγέλης Βαλιώτης και Αλέξανδρος Βουνάσης, και ο Διοικητής των Αστυνομικών Δυνάμεων Λακωνίας κ. Βασίλης Τσιγαρίδης.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, στον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε την εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση και ότι η ‘τρίτη ηλικία μπορεί να αποτελέσει άνεμο δημιουργίας´ για ολόκληρο το Δήμο! «Έχετε την πείρα και τη διάθεση να προσφέρετε! Και από πλευράς μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας προσφέρουμε ότι θα ήταν χρήσιμο• εκδρομές, επισκέψεις σε Μουσεία, επισκέψεις στο ΚΑΠΗ κορυφαίων γιατρών για παροχή δωρεάν συμβουλών και καθοδήγησης για καίρια θέματα, μουσικές εκδηλώσεις, ανάπτυξη του εθελοντισμού, κ.α.»

Στη ζεστή εκδήλωση με την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση, παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του νομού Λακωνίας, κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός.  

Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE