Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης

 ΦΩΤ. Bebetsos Panagiotis 

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης, προς τιμήν των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. 

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης π. Ραφαήλ Τσάλτας, ενώ εγκάρδιο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Παναγιώτης Μπεμπέτσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Βερούτης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Γεωργία Δεδεδήμου, Γεωργία Ζαχαράκη και Δήμητρα Παπανικολάου, οι Επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, κκ. Σταύρος Αργειτάκος, Βαγγέλης Βαλιώτης και Αλέξανδρος Βουνάσης, και ο Διοικητής των Αστυνομικών Δυνάμεων Λακωνίας κ. Βασίλης Τσιγαρίδης.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, στον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε την εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση και ότι η ‘τρίτη ηλικία μπορεί να αποτελέσει άνεμο δημιουργίας´ για ολόκληρο το Δήμο! «Έχετε την πείρα και τη διάθεση να προσφέρετε! Και από πλευράς μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας προσφέρουμε ότι θα ήταν χρήσιμο• εκδρομές, επισκέψεις σε Μουσεία, επισκέψεις στο ΚΑΠΗ κορυφαίων γιατρών για παροχή δωρεάν συμβουλών και καθοδήγησης για καίρια θέματα, μουσικές εκδηλώσεις, ανάπτυξη του εθελοντισμού, κ.α.»

Στη ζεστή εκδήλωση με την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση, παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του νομού Λακωνίας, κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός.  

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

"Διοίκηση ,παίκτες και ο κόσμος του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ , πάγωσαν..."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ