"ΒΟΜΒΑ" ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΛΑΦίλες και φίλοι,
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Τα τελευταία τρία χρόνια είχα την τιμή να υπηρετήσω το Δήμο Ευρώτα από την θέση του Αντιδημάρχου. Στο διάστημα αυτό προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών, αλλά και με αυστηρή ιεράρχηση, να συνεισφέρω στην επίλυση το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων.
Δεν ήταν λίγες οι φορές όμως, που δεν υπήρχε συναίνεση από πλευράς μου σε θέματα άσκησης διοίκησης, που έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και τον ιδανικά μου. Παρά ταύτα, στο όνομα του Δήμου, της ομάδας, της παράταξης και του κυρίου Δημάρχου, πολλές φορές υπερπήδησα τα θέλω και τα πιστεύω μου και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του τόπου, συνέχισα μέχρι και εχθές... Μέχρι εχθές, διότι μετά από απαίτηση του κυρίου Δημάρχου υπέβαλα την παραίτησή μου (Αρ.Πρωτ.402/11.01.2023).
Η παραίτησή μου απαιτήθηκε από τον κύριο Δήμαρχο, λόγω της καταψήφισης από πλευράς μου, του Τεχνικού Προγράμματος που περιλαμβάνεται στον ετήσιο προϋπολογισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι του, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 27/12/2022.
Δεν θα μπορούσα να υπερψηφίσω ένα Τεχνικό Πρόγραμμα, τροποποιημένο σε σχέση με αυτό που είχαμε καταθέσει ως Τεχνική Υπηρεσία στις 21/10/2022 και που περιείχε παρεμβάσεις που εγώ ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, δεν γνώριζα και δεν ενέκρινα ποτέ.
Παρεμβάσεις ως προς την όδευση εν κρυπτώ και μάλιστα την τελευταία στιγμή, ποσού 200.000€ για ένα έργο με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός σταδίου Σκάλας».
Ένα έργο, που είχε χρηματοδοτηθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και δημοπρατηθεί (ανάδοχος Παπαποστόλου) επί δημαρχίας Ιωάννη Γρυπιώτη και δεν υλοποιήθηκε ποτέ λόγω μη αρτιότητας της μελέτης σε συνάρτηση με πολεοδομικά «κολλήματα». Σημειωτέων δε, ολοκληρωμένη μελέτη δεν υπάρχει μέχρι και τώρα…
Ένα έργο, που για χάρη του αφήνει εκτός, μέρος δρομολογημένων και αναγκαίων έργων (ιερχημένα απο κοινού με τον κύριο Δήμαρχο και το διευθυντή της Τ.Υ.) αρκετών κοινοτήτων του Δήμου μας.
Ένα έργο, που δεν αξιολογήθηκε ποτέ η αναγκαιότητά του, σε σχέση με την αναγκαιότητα του ταρτάν στο στίβο, ο οποίος μέχρι και σήμερα τελεί υπό χωματώδη κατάσταση και είναι πάγιο αίτημα των πολιτών της Σκάλας……
Όπως και να έχει όμως… θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στον κύριο Δήμαρχο, όσο και σε όλους τους συνεργάτες που είχα (αιρετούς και υπηρεσιακούς) για την συνεργασία που είχαμε και για την τιμή που είχα να εργαστώ ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρώτα. Να ευχηθώ επίσης σε όλους τους πρώην συναδέλφους μου, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους, για το υπόλοιπο της θητείας.
Εγω προσωπικά, θα συνεχίσω ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, στηρίζοντας τα σωστά και λειτουργώντας κατά βούληση και με απόλυτη ελευθερία, όπως έχω μάθει να κάνω γενικότερα στη ζωή μου, με γνώμονα το όφελος του Δήμου και των Δημοτών.
Υ.Γ. : Η παρούσα δημοσίευση δεν αποτελεί το κείμενο της παραίτησης.
Με εκτίμηση,
Βασίλης Μπόλλας


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ