ΔΕΕΠ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort & Spa στο Παλαιολόγιο Σπάρτης, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και την τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Νίκωνας Τζινιέρης, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου κ. Σταύρος Αργειτάκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ντία Τζανετέα, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Σπάρτης, Ευρώτα και Μονεμβασιάς, ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης & Διοικητής του νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, κ. Παναγιώτης Καρράς, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αντώνιος Κωνστάνταρος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μονεμβασιάς, κ. Παναγιώτα Μαραβέλια, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, κ. Ιωάννης Ρασσιάς, τα αιρετά μέλη της ΔΕΕΠ Λακωνίας και της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, καθώς και μέλη της κομματικής οργάνωσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός, οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και αναγνώστηκε το ευχετήριο μήνυμα του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη.


ΔΕΕΠ ΛακωνίαςΣχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ