ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΈΓΡΑΨΕ Ο ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΠρογραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Ευρώτα, για το προϋπολογισμού 200.000 ευρώ έργο συντήρησης της οδού Κροκεές – Λάγιο υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε την τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Περιφερειακό Τμήμα Ανάπτυξης για την μελέτη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης. Η τροποποίηση αφορά στην παράταση ισχύος της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης.

Εξ άλλου, από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα υπογράφηκε η σύμβαση που αφορά στην προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα για την αναβάθμιση του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο γήπεδο Σκάλας, έργο με προϋπολογισμό 188.480 ευρώ.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων της Περιφέρειας στον Δήμο Ευρώτα -ο δήμαρχος του οποίου Δήμος Βέρδος συνυπέγραψε εκ μέρους την προγραμματική για τον δρόμο από τις Κροκεές στο Λάγιο- ανέρχεται σε περίπου 12.000.000 ευρώ.

Παρόντες στην υπογραφή των συμβάσεων ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Νίκων Τζινιέρης και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης, καθώς και ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Σταύρος Αργειτάκος.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πιάστηκε το 1 από τα 2 "μπουμπούκια" που έκλεψαν καταστήματα, Ιερό Ναό, οικία και όχημα

"Διοίκηση ,παίκτες και ο κόσμος του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ , πάγωσαν..."

Απεγκλωβισμός ζευγαριού στον Πάρνωνα λόγω χιονόπτωσης

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ