Κάλαντα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα, στην Τρίπολη, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων
Ευχές στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, δεχθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, ενώ τα γραφεία της έδρας επισκέφθηκαν και έψαλαν τα κάλαντα αντιπροσωπείες από το Καλογεροπούλειο Ιδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού της Κορίνθου, την Λαογραφική Εστία Τρίπολης, την ΔΙΚΕ (IV Mεραρχία Πεζικού “Πελοπόννησος”) καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης παρέστη το μεσημέρι σε δρώμενο του Δήμου Τρίπολης, στην πλατεία Αρεως, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας.Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ευχές να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη απηύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, σε δηλώσεις του μαζί με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, κατά την παρουσία του -το μεσημέρι σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων- σε εορταστικό δρώμενο στην πλατεία Αρεως, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Τρίπολη θα έχει ένα εξαιρετικό μέλλον, μετά και την σταδιακή υλοποίηση των σημαντικών επενδύσεων στην Βιομηχανική της Περιοχή.

Εξ άλλου, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Δήμο Τρίπολης, αλλά και ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο με τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πιάστηκε το 1 από τα 2 "μπουμπούκια" που έκλεψαν καταστήματα, Ιερό Ναό, οικία και όχημα

"Διοίκηση ,παίκτες και ο κόσμος του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ , πάγωσαν..."

Απεγκλωβισμός ζευγαριού στον Πάρνωνα λόγω χιονόπτωσης

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ