Με το βραβείο «Ευπρέπεια» τιμάται ο Γιώργος ΣακελλαρόπουλοςΟ Σύνδεσμος Ανταποκριτών Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος (International Press Union Of Greece), ιδρύθηκε το 2010 από μέλη της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών και δημοσιογράφους που απασχολούνται στα Διεθνή ΜΜΕ.

Το 2015 θεσπίστηκαν από τον Σύνδεσμο τα Βραβεία «Ευπρέπεια» για να τιμηθεί και να αποτιμηθεί η επαγγελματική διαδρομή ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν το λειτούργημα τους με Ευπρέπεια, Υπευθυνότητα, Ευθύνη, Διορατικότητα, Ευθυκρισία και Εντιμότητα.

Τα βραβεία «Ευπρέπεια» απονέμονται ανά δύο έτη σε προσωπικότητες που με το έργο και την προσφορά τους διαχειρίζονται την Ευπρέπεια ως Αξία και Γνώμονα Ζωής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος, στις 7 Δεκεμβρίου 2022, θα απονεμηθούν για τέταρτη συνεχή φορά, τα Βραβεία Ανταποκριτών «Ευπρέπεια», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, παρουσία πολλών ανταποκριτών ξένων μέσων ενημέρωσης, πολλών διπλωματικών αντιπροσώπων και εκπροσώπων ενώσεων του απόδημου Ελληνισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ, μετά από ψηφοφορία και ομόφωνη απόφαση την μελών του θα τιμήσει τον κο. Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ιδρυτή των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από τη Σπάρτη Λακωνίας, με το «Βραβείο Ευπρέπεια» για την αγάπη του στην Ελληνική Γη, για τον βαθύ και διαχρονικό σεβασμό του προς αυτήν, θέτοντας τις γνώσεις , την εμπειρία και την ψυχή του σε προϊόντα – «πρέσβεις» της Ελλάδας, σε όλα τα πλάτη της γης.

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος δήλωσε για το «Βραβείο Ευπρέπεια» του IPU (International Press Union Of Greece):

«Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Κο.Τσικνή Ευθύμιο, το γενικό γραμματέα κο. Shaobo Yang αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ της Ελλάδος (International Press Union Of Greece) για την ομόφωνη απόφαση τους και την αναγνώριση της «Ευπρέπειας» μου, ως βασικό στοιχείο στη διαδρομή μου στην Ελληνική Ελαιοκομία, τα τελευταία τριάντα (30) χρόνια.

Αποτελεί σίγουρα μια πολύ σπάνια και τιμητική στιγμή για εμένα προσωπικά, μια σημαντική αναγνώριση, του έργου και της προσφοράς που έχω καταθέσει με την ψυχή μου.

Επίκεντρο όμως σε αυτό το τιμητικό βραβείο στο πρόσωπο μου είναι ολόκληρος ο κλάδος της Ελληνικής βιολογικής ελαιοκομίας, του Ελληνικού ελαιολάδου και των Ελληνικών επιτραπέζιων ελιών, που ταξιδεύουν με Ελληνικά χρώματα, ήθος και ευπρέπεια σε όλο τον κόσμο, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο και ως σηματωροί τον πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας».Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE