Με το βραβείο «Ευπρέπεια» τιμάται ο Γιώργος ΣακελλαρόπουλοςΟ Σύνδεσμος Ανταποκριτών Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος (International Press Union Of Greece), ιδρύθηκε το 2010 από μέλη της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών και δημοσιογράφους που απασχολούνται στα Διεθνή ΜΜΕ.

Το 2015 θεσπίστηκαν από τον Σύνδεσμο τα Βραβεία «Ευπρέπεια» για να τιμηθεί και να αποτιμηθεί η επαγγελματική διαδρομή ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν το λειτούργημα τους με Ευπρέπεια, Υπευθυνότητα, Ευθύνη, Διορατικότητα, Ευθυκρισία και Εντιμότητα.

Τα βραβεία «Ευπρέπεια» απονέμονται ανά δύο έτη σε προσωπικότητες που με το έργο και την προσφορά τους διαχειρίζονται την Ευπρέπεια ως Αξία και Γνώμονα Ζωής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος, στις 7 Δεκεμβρίου 2022, θα απονεμηθούν για τέταρτη συνεχή φορά, τα Βραβεία Ανταποκριτών «Ευπρέπεια», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, παρουσία πολλών ανταποκριτών ξένων μέσων ενημέρωσης, πολλών διπλωματικών αντιπροσώπων και εκπροσώπων ενώσεων του απόδημου Ελληνισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ, μετά από ψηφοφορία και ομόφωνη απόφαση την μελών του θα τιμήσει τον κο. Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ιδρυτή των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από τη Σπάρτη Λακωνίας, με το «Βραβείο Ευπρέπεια» για την αγάπη του στην Ελληνική Γη, για τον βαθύ και διαχρονικό σεβασμό του προς αυτήν, θέτοντας τις γνώσεις , την εμπειρία και την ψυχή του σε προϊόντα – «πρέσβεις» της Ελλάδας, σε όλα τα πλάτη της γης.

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος δήλωσε για το «Βραβείο Ευπρέπεια» του IPU (International Press Union Of Greece):

«Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Κο.Τσικνή Ευθύμιο, το γενικό γραμματέα κο. Shaobo Yang αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ της Ελλάδος (International Press Union Of Greece) για την ομόφωνη απόφαση τους και την αναγνώριση της «Ευπρέπειας» μου, ως βασικό στοιχείο στη διαδρομή μου στην Ελληνική Ελαιοκομία, τα τελευταία τριάντα (30) χρόνια.

Αποτελεί σίγουρα μια πολύ σπάνια και τιμητική στιγμή για εμένα προσωπικά, μια σημαντική αναγνώριση, του έργου και της προσφοράς που έχω καταθέσει με την ψυχή μου.

Επίκεντρο όμως σε αυτό το τιμητικό βραβείο στο πρόσωπο μου είναι ολόκληρος ο κλάδος της Ελληνικής βιολογικής ελαιοκομίας, του Ελληνικού ελαιολάδου και των Ελληνικών επιτραπέζιων ελιών, που ταξιδεύουν με Ελληνικά χρώματα, ήθος και ευπρέπεια σε όλο τον κόσμο, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο και ως σηματωροί τον πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας».Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο Σύλλογος καθηγητών του Λυκείου και Γυμνασίου Γερακίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του"

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ

Ο Μητροπολίτης Μάνης με τους ηθοποιούς της ταινίας «Η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ