ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π.ΔΟΥΚΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης είχε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δουκας. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Κανακάκος και Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, καθώς και ή Γενική Γραμματέας του Δήμου κα Μαρία Χάντζου και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Ευστράτιος Κοκκορός.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, η αποκομιδή των απορριμμάτων, η καθαριότητα της πόλης ενόψει των εορτών, η ευταξία στα πεζοδρόμια, θέματα στάθμευσης και το γενικότερο κυκλοφοριακό.

Ο κ. Δήμαρχος άκουσε τις προσεκτικά τις προτάσεις και παρατηρήσεις του νέου Δ.Σ του Συλλόγου σχετικά με τα ανωτέρω θέματα και δήλωσε πως ο Δήμος επιθυμεί την αγαστή συνεργασία τους προκειμένου να είναι επιτυχημένη η προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας και της εικόνας της πόλης.

Ο κ. Δούκας ενημέρωσε επίσης πως όσον αφορά την Αποκομιδή των απορριμμάτων, την Τετάρτη θα γίνει πλύσιμο στις οδούς και τα πεζοδρόμια και της πόλης από συνεργεία του Δήμου και πως πολύ σύντομα θα βρεθεί λύση για τα ογκώδη απορρίμματα. Δήλωσε ακόμα πως γίνεται
προσπάθεια να αυξηθούν τα δρομολόγια αποκομιδής και αν απαιτηθεί ίσως να γίνει και σύμβαση με ιδιώτη εργολάβο.

Οι επόμενες ενέργειες περιλαμβάνουν και επικαιροποιημένη ενημέρωση για τις υποχρεώσεις νοικοκυριών και καταστημάτων και συμφωνήθηκε να σταλεί επιστολή του Συλλόγου Εστίασης στα Μέλη του για συμμόρφωση με την προσπάθεια και τους κανόνες.

Σημαντική είναι και η ενεργοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης αναφορικά με την εικόνα στα πεζοδρόμια, την σωστή απόθεση των απορριμμάτων, την παράνομη στάθμευση αλλά και το κυκλοφοριακό πρόβλημα ιδίως κατά τις ώρες και ημέρες αιχμής.

Τέλος, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης με τη Δημοτική Αρχή ώστε να συζητηθεί και το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων του Δήμου.

Εκ του Δήμου


Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο Σύλλογος καθηγητών του Λυκείου και Γυμνασίου Γερακίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του"

Ο Μητροπολίτης Μάνης με τους ηθοποιούς της ταινίας «Η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη

Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τον Όσιο Νίκωνα τον ‘’Μετανοείτε’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ