“Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας” άλλη μια επικοινωνιακή σαπουνοφουσκα”ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Στ. Αραχωβίτης, Ολ. Τελιγιορίδου, Β. Κόκκαλης: “Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας” άλλη μια επικοινωνιακή σαπουνοφουσκα”


Την ώρα που η ρευστότητα στον αγροτικό τομέα έχει καταντήσει ανέκδοτο, χάρις στην αδιέξοδη πολιτική και τα ημίμετρα της Κυβέρνησης της ΝΔ, τολμούν να διοργανώσουν άλλη μια επικοινωνιακή φιέστα. Σήμερα λοιπόν στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων “πρωτοπορούν” και εξαγγέλλουν το “νέο” Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας (Ταμείο Μικροπιστώσεων).

Τους υπενθυμίζουμε ότι από την άνοιξη του 2019 είχαμε ήδη προετοιμάσει το εργαλείο αυτό για την αναγκαία τόνωση της οικονοµικής ρευστότητας στον αγροτικό τοµέα που είχαν καταρρακώσει πρώτα και κύρια με τη διάλυση της ΑΤΕ.

Ομως τα επιτεύγματα των “αρίστων” της Κυβέρνησης της ΝΔ δεν κρύβονται. Αρκεί να επισκεφθεί κάποιος την ιστοσελίδα του Ταμείου Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης που θεσπίσαμε τον Ιούλιο του 2019 για να διαπιστώσει ότι σχεδόν 4 χρόνια λειτουργίας του Ταμείου Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης οι αιτήσεις των αγροτών είναι της τάξης των 118 εκ. ευρώ και οι εγκρίσεις μόλις ξεπερνούν το 19%!

Για τους αγρότες, που δεν διανοούνται να περάσουν ούτε έξω από Τράπεζα ενώ βρίσκονται σε δεινή πλέον κατάσταση, η σημερινή φιέστα είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό επεισόδιο στο “σερί” της επιχείρησης διάλυσης του αγροτικού τομέα που η Κυβέρνηση της ΝΔ υπηρετεί σταθερά και αταλάντευτα.

Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φωτιά σε πολυκατοικία στη Σπάρτη

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

Ο κύριος Γιώργος Δημόπουλος έφυγε… Έχοντας δίκαια κερδίσει «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών»

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ