Συνάντηση του Π. Νίκα στην Τρίπολη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τ. ΜπαλτάκοΑθλητικά ζητήματα απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο.

Στη συνάντηση, παρουσία και του εντεταλμένου για αθλητικά θέματα περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαντζούνη και των προέδρων των 4 από τις 5 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Περιφέρειας -Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, Αρκαδίας Σταύρου Γεωργόπουλου, Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή και Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη, καθώς δεν παρέστη εκπρόσωπος της ΕΠΣ Λακωνίας- από την πλευρά του περιφερειάρχη Π. Νίκα έγινε ενημέρωση προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας σχετικά με τα έργα βελτίωσης των αθλητικών υποδομών και των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων σε πολλές περιοχές και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ακόμα, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε στην οικονομική συνδρομή εκ μέρους της Περιφέρειας, δύο φορές μέχρι τώρα και έπεται και τρίτη- των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων στις 5 Π.Ε., προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε δυσκολίες, ιδιαίτερα όσον αφορά στις μετακινήσεις τους.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η Περιφέρεια προβαίνει στην ανακατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, στην κατασκευή γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη, την δρομολόγηση άμεσα κατασκευής γηπέδου για την ΕΠΣ Αργολίδας, όπως και παρέμβασης στο γήπεδο Λεχαίου στην Κορινθία για την ΕΠΣΚ. Παράλληλα, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στην αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αθλητικού υλικού περί τις 300.000 ευρώ, το οποίο προωθείται στα ερασιτεχνικά σωματεία για τις ανάγκες εκγύμνασης των αθλητών τους.

“Ολα αυτά τα πράττουμε καθώς περιφερειακή Αρχή έχουμε συνείδηση της κοινωνικής αποστολής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου -και του ερασιτεχνικού αθλητισμού γενικότερα-, καθώς λειτουργεί ως προστασία των νέων από βλαβερές συνήθειες” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, παρατηρώντας ότι “η κάθε αθλητική ομάδα αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας, όπου μπορείς να εκτιμήσεις τα προτερήματα και τις ικανότητες των άλλων, επιδιώκοντας να τους μοιάσεις”.

Καταλήγοντας, ο περιφερειάρχης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσαν ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, για την προώθηση του υγιούς αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ