ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΏΡΓΟΥ ΜΟΥΖΟΠΟΥΛΟΥ:


ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΛΕΞΕΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ


Αν θέλουμε ως μια σύγχρονη προοδευτική κοινωνία, πραγματικά να βάλουμε ένα τέρμα στην εξάπλωση της παιδικής πορνογραφίας και των παιδικών βιασμών, θα πρέπει να λάβουμε ριζικά δραστικά μέτρα, ακόμα και αν αυτά φαινομενικά περιορίζουν άλλες σημαντικού είδους ελευθερίες των ενηλίκων.


Προτείνω την εισαγωγή νομικού πλαισίου σε εθνικό ή ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο, που να μην επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων λέξεων κλειδιών για την αναζήτηση πληροφοριών παιδικής πορνογραφίας στο ίντερνετ. Για παράδειγμα όταν κάποιος αναζητά στο ίντερνετ πληροφορίες για την παιδική πορνογραφία χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά, πληκτρολογώντας δηλαδή λέξεις όπως “παιδική πορνογραφία” ή “παιδιά βιασμός” ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, στις μηχανές αναζήτησης να μπλοκάρεται η προσπάθεια του και να μην έχει πρόσβαση. Προς εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού θα έπρεπε να υπάρχουν στην αγορά υπολογιστές που να φέρουν αυτό το μπλοκάρισμα από την αρχή της λειτουργίας τους και να πωλούνται σε φθηνότερη τιμή και φέροντας την διακριτική ένδειξη ότι δεν επιτρέπουν την αναζήτηση παιδικής πορνογραφίας.


Η αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την παιδική πορνογραφία γίνεται μέσω του ίντερνετ. Εκεί θα πρέπει ουσιαστικά να στοχεύσουμε!

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ