Απόσπασμα της ομιλίας της Χρυσαυγής Ατσιδάκου στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔΑπόσπασμα της ομιλίας της Γραμματέως Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας Φύλων ΝΔ Χρυσαυγή Ατσιδάκου - Chrysavgi Atsidakou κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14/11 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
« Σήμερα οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας , δεν προχωράμε στη ζωή από το θρόνο του πολυτελούς παλατιού μας … είμαστε μέσα στην κοινωνία, δεν τα έχουμε όλα λυμένα, αλλά δίνουμε τον δικό μας πολυεπίπεδο αγώνα και μέσω των πολιτικών μας ιδιοτήτων, όχι μόνο για το σπίτι μας με τη στενή έννοια, αλλά και για το μεγάλο μας σπίτι, την κοινωνία, Αυτό είναι το παράσημό μας, αλλά και η ασφαλιστική δικλείδα του ότι ξέρουμε, για να το πω απλά, τι έχει πραγματικά ανάγκη ο κόσμος, ο μονογονέας πατέρας, η πολύτεκνη μητέρα, η γυναίκα θύμα βίας, ο ηλικιωμένος που ζει μόνος και ο νέος που θέλει να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται.
Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σε κάθε πολίτη, οπουδήποτε στην ελληνική επικράτεια και η δική μας ατζέντα είναι μόνο θετική, χωρίς λαϊκισμούς και εργαλειοποιήσεις, γεμάτη με μετρήσιμα, πολυεπίπεδα αποτελέσματα και εύστοχες αποφάσεις με έναν γνώμονα και προσανατολισμό …. κανείς να μη μείνει πίσω.
Ας κρατάμε λοιπόν στη σκέψη μας ότι αυτές τις εκλογές θα τις κρίνει η καθημερινότητα … το αν είναι ζεστά και γεμάτα τα σπίτια, το αν οι πολίτες αισθάνονται ασφαλείς στη χώρα τους και το αν ξυπνώντας το πρωί τους περιμένει η εργασία τους.
Τέλος… ναι εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια είμαστε υπερήφανα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, επειδή είμαστε πρώτα στη σωστή πλευρά της ζωής και επειδή αναγνωρίζουμε ότι κάθε ζωή έχει την αυταξία της, αξίζει το σεβασμό μας και την χάραξη πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο!»


Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο Σύλλογος καθηγητών του Λυκείου και Γυμνασίου Γερακίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του"

Ο Μητροπολίτης Μάνης με τους ηθοποιούς της ταινίας «Η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη

Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τον Όσιο Νίκωνα τον ‘’Μετανοείτε’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ