Απόσπασμα της ομιλίας της Χρυσαυγής Ατσιδάκου στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ



Απόσπασμα της ομιλίας της Γραμματέως Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας Φύλων ΝΔ Χρυσαυγή Ατσιδάκου - Chrysavgi Atsidakou κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14/11 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
« Σήμερα οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας , δεν προχωράμε στη ζωή από το θρόνο του πολυτελούς παλατιού μας … είμαστε μέσα στην κοινωνία, δεν τα έχουμε όλα λυμένα, αλλά δίνουμε τον δικό μας πολυεπίπεδο αγώνα και μέσω των πολιτικών μας ιδιοτήτων, όχι μόνο για το σπίτι μας με τη στενή έννοια, αλλά και για το μεγάλο μας σπίτι, την κοινωνία, Αυτό είναι το παράσημό μας, αλλά και η ασφαλιστική δικλείδα του ότι ξέρουμε, για να το πω απλά, τι έχει πραγματικά ανάγκη ο κόσμος, ο μονογονέας πατέρας, η πολύτεκνη μητέρα, η γυναίκα θύμα βίας, ο ηλικιωμένος που ζει μόνος και ο νέος που θέλει να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται.
Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σε κάθε πολίτη, οπουδήποτε στην ελληνική επικράτεια και η δική μας ατζέντα είναι μόνο θετική, χωρίς λαϊκισμούς και εργαλειοποιήσεις, γεμάτη με μετρήσιμα, πολυεπίπεδα αποτελέσματα και εύστοχες αποφάσεις με έναν γνώμονα και προσανατολισμό …. κανείς να μη μείνει πίσω.
Ας κρατάμε λοιπόν στη σκέψη μας ότι αυτές τις εκλογές θα τις κρίνει η καθημερινότητα … το αν είναι ζεστά και γεμάτα τα σπίτια, το αν οι πολίτες αισθάνονται ασφαλείς στη χώρα τους και το αν ξυπνώντας το πρωί τους περιμένει η εργασία τους.
Τέλος… ναι εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια είμαστε υπερήφανα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, επειδή είμαστε πρώτα στη σωστή πλευρά της ζωής και επειδή αναγνωρίζουμε ότι κάθε ζωή έχει την αυταξία της, αξίζει το σεβασμό μας και την χάραξη πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο!»


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ