Επίσκεψη Προεδρείου Διεθνών Παιδικών Αγώνων στον Δήμαρχο Ανατολικής ΜάνηςΕπίσκεψη Προεδρείου Διεθνών Παιδικών Αγώνων στον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης


Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προεδρείου των Διεθνών Παιδικών Αγώνων, οι οποίοι φέτος διεξήχθησαν στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας τον Αύγουστο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο στο Γύθειο. Παρόντες στη σημερινή συνάντηση ήσαν επίσης αθλητές, προπονητές και συνοδοί της Μανιάτικης αποστολής.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος συνομίλησε μαζί τους σχετικά με τους αγώνες και τη συμμετοχή των Μανιατόπουλων. Ιδιαίτερη μνεία έγινε από όλους στη μεγάλη επιτυχία της Μανιάτικης ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία με ένα εκπληκτικό σερί νικών έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Απαντώντας στις ευχαριστίες που εξέφρασε η ομάδα προς τον δήμο για την υποστήριξη που της παρείχε, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές. «Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους», σημείωσε, «οι δε εμπειρίες που αποκόμισαν αποτελούν εφόδια ζωής».

Οι εκπρόσωποι των Αγώνων συνόδευσαν τις ευχαριστίες τους με την προσφορά επετειακού λευκώματος προς τον κ. Ανδρεάκο, ο οποίος με τη σειρά του τους χάρισε αναμνηστικά δώρα.

Από πλευράς Διεθνών Παιδικών Αγώνων συμμετείχαν τα μέλη του προεδρείου: Igor Topole (Πρόεδρος ICG), Chul Won Shin (Αντιπρόεδρος), Avi Bendenisti (Αντιπρόεδρος), Hugh Waters (Γενικόw Γραμματέας) και ο Έλληνας Νίκος Τζανάκος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο Σύλλογος καθηγητών του Λυκείου και Γυμνασίου Γερακίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του"

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ

Ο Μητροπολίτης Μάνης με τους ηθοποιούς της ταινίας «Η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ