"ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ..."

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΖΟΠΟΥΛΟΥ:


ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ


Στις περιπτώσεις βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, θα πρέπει να γνωστοποιούνται δημόσια όλοι οι εμπλεκόμενοι και να τους επιβάλλονται οι ανάλογες νομικές ποινές, ανεξαιρέτως πολιτικής, κοινωνικής ή επαγγελματικής θέσης, προς αποφυγή μελλοντικών παρόμοιων δράσεων.

Η μη γνωστοποίηση των στοιχείων όλων και η επιλεκτική ατιμωρησία, είναι ευθύνη της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.


Προτείνω λοιπόν την προώθηση νόμου που να επιβάλλει την αποπομπή του εκάστοτε υπουργού, όταν υπάρχουν τεκμηριωμένες αποδείξεις ότι εμπλέκονται άτομα των οποίων τα στοιχεία δεν γνωστοποιήθηκαν ή δεν τιμωρούνται νομικά, εφόσον συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο σε βιασμούς ανηλίκων. Ταυτόχρονα με την αποπομπή θα πρέπει να χάνεται και το δικαίωμα του πολιτικού να συμμετέχει εκ νέου σε βουλευτικές εκλογές.


Ο νόμος αυτός θα ωθήσει την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να δεσμεύεται για την αποκάλυψη όλων των εμπλεκόμενων. Παράλληλα στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της ελεύθερης γνώμης και της ελευθεροτυπίας θα πρέπει να έρχονται στο φως όλα τα στοιχεία που αφορούν τέτοιες υποθέσεις, από όλους που γνωρίζουν την αλήθεια. Σε περίπτωση ξαφνικής παραίτησης του εκάστοτε υπουργού, ενώ εκκρεμούν υποθέσεις βιασμού ανηλίκων, θα πρέπει να είναι υπόλογος ο πρωθυπουργός της χώρας.


Τα παιδιά αξίζουν τον σεβασμό όλων μας! Ας τους δείξουμε τον σεβασμό μας με μια υπεύθυνη πολιτική!


Ο Γεώργιος Μουζόπουλος είναι Ιατρός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός στο ΓΝ Λακωνίας – ΝΜ Σπάρτης, Υποψήφιος Βουλευτής με το  ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ στο Ν. ΛακωνίαςΣχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ